Kriminálka Seychelly: Českého moderátora okradli na dovolené! Pachatel se ale přepočítal!

Tomáš Hauptvogel

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. března 2019 15:39

Řada Čechů sní o dobrodružné zahraniční dovolené! Jen málokdo by ale asi chtěl prožít to, co bývalý moderátor zpráv na Primě Tomáš Hauptvogel!

Hauptvogel prožil hodně akční dny. „Přiznejte se! Který hajzlík nám nepřál delší dovolenou??? V neděli velmi brzy ráno nám někdo vybral pokoj, ve kterém jsme spali! Naštěstí jsme se nevzbudili! Zmizely dva telefony, velký foťák a moje hodinky. Docela pěkná suma. Ještě v noci jsem s policisty projel nějaká feťácká doupata. Nic,“ popsal nepříjemnost, která se mu stala na Seychellách.

Jenže pak se Tomáš, který se za exotikou vydal i se svou rodinou. rozhodl vypátrat pachatele na vlastní pěst! „Dopoledne ale nastoupil speciální tým Kriminálky Seychelly, ve složení kamarádka Karolína, její kolega Deren a já. Vydali jsme se do dalších feťáckých míst a ukazovali záznam z kamery, kde byl zloděj zezadu zachycen. Jedna “smažka” bez váhání řekla jméno Sheiden Bonifa. Deren přes své kamarády zjistil, kde pašák bydlí,“ vysvětluje moderátor, jak vyšetřování pokračovalo.

Tuto informací „detektivové" předali policistům, které požádali. aby tam spolu s nimi vyrazili. Do domu údajného pachatele tak vyrazili tři policisté a Tomáš se svými kolegy. „Zatímco uvnitř probíhala akce, já hledal možné úkryty venku. No, zkrátím to: za chvíli policisté přinesli batoh, ze kterého vytáhli mé hodinky. V poutech pak odvedli bratra onoho Sheidena. Odpoledne byl v cele i on a navíc prozradil, kde má naše věci schované,“ zaradoval se Tomáš.

„Policisté byli nadšeni, protože už rok neměli proti tomuto recidivistovi jakýkoliv důkaz. Teď asi půjde sedět na 3-7 let, protože byl v podmínce. Takže teď mohu prohlásit, že Seychelly znám opravdu docela dobře,“ posteskl si Tomáš Hauptvogel, který na vlastní kůži prožil příběh, o němž dosud jen informoval skrze obrazovky české diváky.

Zvláště upozornil na „připravenost“ místní policie! „Jo a podívejte se, čím je ozbrojen první policista! Prostě u cesty sebral zhruba půlmetrové poleno, které schoval za zády,“ dodal Tomáš k videu, které zveřejnil.

Témata: Tomáš Hauptvogel