Upír Krejčí popsal otřesné zákulisí Pomejeho pohřbu! Neuvěříte, co se tam dělo!

Do Českých Budějovic dorazil i Pavel Pásek, nejlepší přítel zesnulého Jiřího Pomeje. Právě Pásek stál za Jirkou v jeho nejtěžších chvílích. Přesto ho rodina odstrčila a rozhořčeného nechala stát ve frontě před krematoriem mezi ostatními hosty. 9

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

8. března 2019 9:59 | Aktualizováno: 10. března 2019 18:41

Český bavič, herec, zpěvák, scenárista, režisér, spisovatel.a hlavně kamarád zesnulého Jiřího Pomeje Václav Upír Krejčí se netají tím, že se mu poslední rozloučení s hercem příliš nelíbilo! Po pár dnech prozradil některé nepříjemné věci ze zákulisí pohřbu!

Pomejeho kamarád Václav Upír Krejčí se už po pohřbu vyjádřil kriticky k chováni sestry zesnulého herce. „Bylo to... smutné, důstojné... krásné... až na zbytečné výkřiky jeho sestry: "Hyjeny... fuj média!" To si Pomík nezasloužil... když celý život umění sloužil,“ uvedl už po pohřbu komik.

S odstupem pár dní přidal i další nepříjemnou vzpomínku. „Tak negativní pohřeb i ze strany jedné místní dámy, které asi ta smuteční místnost patřila, dělala si tam co chtěla... a nedůstojně křičela... bál jsem se jí...chvílemi byla "gestapačkou" a řvala, tady nebudete stááát, tady musí být ulička!!!“ popisoval, co se dělo v zákulisí posledního rozloučení s Jiřím Pomeje.

Tím to ale neskončilo! „Netočtéééé, nefoťtéééé... a pak se stejným drsným tónem přečetla smuteční řeč Jirkovi... Odešla... zněla hudba... a pak přišla a nahlas vyzvala sedící ať vstanou... když to skončilo, řekla ať co nejrychleji odejdem. Tak takovou kulturu si Jirka opravdu nezasloužil“ postěžoval si Upír Krejčí.

Navíc se mu ani nelíbilo, že přišli i zvědavci, kterým primárně nešlo o poslední rozloučení. „Jo a ty hrozní čumilové, bez smutku, ty některé děsivé tváře... tak polovina místních se přišla na nás jen podívat... zevlovali, čuměli... ani kytičku nepřineslí. Dokladem je jedna fotka s Jakubem Smolíkem, tam čumí výživně!“ rýpnul si do některých příchozích upír Krejčí.

Témata: Václav Upír Krejčí Jiří Pomeje