Zoufalý Jiří Krampol: Chtěl zjistit, jak na tom je jeho žena, dostal zákaz vstupu do nemocnice!

Jiří Krampol, herec a moderátor 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. března 2019 8:45

Herec a bavič Jiří Krampol doufal, že už touto dobou bude vědět, jak na tom je jeho žena Hanka. Od lékařů však dobrou zprávu neslyšel. Zdravotní stav manželky se nemění, a tak lékaři sáhli k razantnímu kroku – zakázali jí návštěvy!

Ačkoliv je Jiří Krampol považován za výborného baviče, jemu samotnému v poslední době do smíchu není. Osmdesátiletého herce v posledních dnech zaměstnávají zdravotní potíže jeho ženy Hanky, která skončila po kolapsu v pražské nemocnici Na Františku. Lékaři teď navíc přispěchali s nečekanou prosbou.

Krampola totiž požádali, aby si odpustil návštěvy své ženy. Důvod je prostý, její zdravotní stav to nedovoluje. „Hanka se nesmí rozrušovat,“ prozradil Blesku oblíbený herec a moderátor. Jeho manželka zůstává na jednotce intenzivní péče, kde leží od minulého týdne.

Původní zprávy hovořily o tom, že lékaři nedávají Hance moc velké šance na přežití. Pak se ale do věci vložil Krampol, který uvedl, že ani lékaři neví, jak to doopravdy bude. Věřil však, že se ve středu konečně dozví, jak na tom manželka je.

„Její stav je zatím neměnný. To víte, to se nespraví za pár dní, její stav se zhoršoval několik let,“ svěřil se Krampol, který už dříve popsal, jak jeho manželka odmítala jíst a jen kouřila jednu cigaretu za druhou. Herec teď věří, že jí lékaři ze známého pražského špitálu dají do kupy, ačkoliv ona sama je naštvaná, že musí ležet v nemocnici.

Krampol nejspíš hodlá doporučení lékařů respektovat, a tak bude asi opět muset vyrazit do společnosti, aby se odreagoval. Připustil totiž, že mu nedělá dobře, když je sám, proto doufá, že se mu Hanka brzy uzdraví a vrátí domů. Populární bavič teď tráví čas v divadle, čtením, sportem nebo s přáteli u dobrého vína.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová