Vondráčková se brání pomluvám Plekance! Jenže Češi jí nevěří nos mezi očima!

Lucie Vondráčková 14

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

6. března 2019 16:59 | Aktualizováno: 6. března 2019 23:02

V rámci rozvodového boje mezi hokejistou Tomášem Plekancem a zpěvačkou Lucií Vondráčkovou padají všemožná obvinění. Objevily se dokonce zvěsti, že Vondráčková, maminka dvou synů, doma vůbec nevařila a že si rodina jídlo objednávala z restaurace! Zpěvačka se teď snaží dokázat, že to není pravda!

Podle Plekancovy advokátky Vondráčková doma neulízla a nevařila. "Paní Plekancová Vondráčková žila v domě o velikosti 7+1 se zahradou a bazénem. Pan Plekanec hradil náklady na tři domácí opatrovnice dětí, uklízečku, nákup hotového jídla a restaurace, neboť domácí vaření nebylo praktikováno," tvrdila nedávno hokejistova advokátka Lenka Radoňová.

Jenže Vondráčková se teď snaží dokázat, že to vůbec není pravda! „Dámy a pánové... naše “malá” večeře v Montrealu.. Jedu simultánně na čtyřech frontách!!!:))) (což bych ještě před deseti lety nevěřila, že je v mém případě možné...“ nepřímo naznačila, že slova o tom, jak doma manželovi a synům v minulosti nevařila, jsou jen pomluvy!

A aby nebylo pochyb, že vařila úplně sama bez pomoci hospodyně, dodala k fotce komentář: „Bez asistence kohokoli.“ Svými slovy ale Čechy příliš nepřesvědčila.

„Mě by spíše zajímalo jak to vypadá na talíři, jinak bych se tímto obrázkem ani nevytahovala. Je to katastrofa,“ rýpnula si paní Helena. „ Nic proti ní nemám a mám ji docela rád, ale vytahovat se ve 38 letech, že umí uvařit večeři?“ podivoval se Petr.

A někteří dokonce pochybovali, že na fotce je její vlastní výtvor! „A vařila jste to vy, vaše matka nebo pomocnice Edna? A je to vůbec k jídlu? Lucie, proč se pořád chováte tak infantilně a hloupě,“ zajímá Evu.

Fanoušci Vondráčkové se ale za svou oblíbenou zpěvačku postavili. „Lucie, já jsem nikdy nepochybovala o tom, že neumíte vařit a nebo nevaříte. Od začátku jsem věděla, že jsou to pouze pomluvy a snaha Plekance vás co nejvíce pošpinit v očích veřejnosti,“ vzkázala Lucii Veronika.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec