S touhle „epizodkou“ už to přehnal! Dáda Patrasová má Slováčka konečně dost?

Dáda Patrasová na klinice Petra Clinic 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. března 2019 16:01

Poprvé jí Felix Slováček zlomil, teď už se zdá být Dáda Patrasová skálopevně přesvědčená. S právníky připravuje druhou žádost o rozvod s otcem svých dvou dětí, protože jeho věčné záletnictví nebere konce. Co na to slavný saxofonista řekne tentokrát?

Na nedávném Česko-Slovenském plese se Felix Slováček a výtvarnice Lucie Gelemová zase objevili bok po boku. Působili jako idylický pár a notovali si o tom, jak je to skvělé, že jsou opět spolu. Legitimní manželku hudebníka Dádu Patrasovou asi podobný pohled dvakrát nepotěšil, přestože i ona už má nový vztah.

Patrasová teď připustila, že přemýšlí o podání další žádosti o rozvod. „Bavili jsme se o tom,“ prozradila Expresu. „Já jsem už jednou rozvod podala, to bylo ze začátku. On mě přemluvil, řekl, že je to zase epizodka,“ vzpomíná populární herečka na začátek manželova románku s Gelemovou. Obě „sokyně“ se osobně potkaly jen jedinkrát.

„Jak je vidět, tak to není epizodka,“ konstatuje Patrasová. „Přemluvil mě, abych rozvod stáhla, že s tou paní už není. Tak jsem to stáhla, a jak vidíte, pořád s ní je,“ dodává. Momentálně prý celou věc konzultuje s právníky a předem nevylučuje, že druhou žádost podá.

„Samozřejmě ta možnost tady je. Nejen můj manžel, ale i já mám svůj život a nehodlám na úkor jejich vztahu sedět doma a čekat, až si to manžel rozmyslí a půjde o dům dál,“ připomíná Patrasová svůj vztah s italským podnikatelem Vitem.

Populární herečku na závěr pobavil dotaz, zda nemá obavu, že by výtvarnice Gelemová se Slováčkem otěhotněla. „On tvrdí, že žádné dítě už nechce. Příroda a lékaři jsou ale mocní čarodějové. Uvidíme, kam až to zajde,“ uvedla Patrasová, která má se Slováčkem dvě děti, syna Felixe a dceru Annu.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček