Rychtář jednou nohou ve vězení? Andrea Pomeje podává žalobu!

Andrea Pomeje 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. března 2019 8:43 | Aktualizováno: 6. března 2019 18:41

Pietu kolem dnešního posledního rozloučení s hercem Jiřím Pomejem (†54), které se koná v Českých Budějovicích, narušil další incident. Ve vzduchu visí dokonce trestní oznámení, může jej podat hercova manželka Andrea, která neunesla vulgární kritiku vlastní osoby ze strany Josefa Rychtáře.

Andrea Pomeje si první dny po smrti svého manžela vytrpěla mnohé. Na nadávky obyčejných lidí na sociálních sítích zprvu nereagovala, pak se konečně ozvala, aby přednesla svou verzi celého příběhu. Sebeobhajobou ale některé lidi vytočila ještě mnohem víc. Ozval se i vdovec po Pomejeho exmanželce Ivetě Bartošové Josef Rychtář.

„Nejde mi nereagovat. Za to, co udělala Andrea Jirkovi, je u mě normální ku*va, která ho opustila v jeho nejtěžší chvíli, kdy mu vzala to nejcennější pro co žil, a to jeho dcerku,“ vzkázal jí Rychtář přes média. „Navíc bez Jirky by to byla nula živící se rozkrokem,“ dodal.

Zmíněná slova už Andrea rozdýchává těžko. „Teď držím pietu. Až bude po posledním rozloučení a dám se do pořádku, podám na toho člověka žalobu. Tohle si nikdo k nikomu nesmí dovolovat,“ řekla známá diskžokejka eXtra.cz. Z dnešního pohřbu tak Andrea zamíří rovnou do advokátní kanceláře.

Míč je teď na Rychtářově straně, kterého mohlo vyjádření Andrey pěkně rozhodit. Podobné delikty už má totiž v minulosti na svědomí, a tak se všechno může nepěkně sečíst. Jak moc mu Pomejeho manželka zavaří, ale závisí na tom, pro jakou formu žaloby se rozhodne.

Rychtář už kvůli svým výrokům na adresu jiných osob dvakrát pykal. Rozvodové právničce své exmanželky Věře Sedloňové musel zaplatit více než čtvrt milionu korun. Za urážky přímo na adresu své ex Dariny Nové je dokonce nepravomocně odsouzený. Andrea jej tak teoreticky může poslat do vězení, a to v případě, že by na něj podala trestní oznámení a uspěla.

Témata: Andrea Pomeje Josef Rychtář Jiří Pomeje