Láďa Kerndl promluvil o svém zdraví: Jsem rád, že mě tady pánbůh nechal!

Ladislav Kerndl 7

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

5. března 2019 8:59

Zpěvák Ladislav Kerndl se konečně dostal z nemocnice domů! Na sociálních sítích zveřejnil video, na kterém poslal vzkaz fanouškům i zdravotníkům, kteří se o něj starali. A přestože hudebník stále vypadá unaveně, už plánuje, jak bude zase zpívat!

Kerndl se na sociálních sítích pochlubil, že se konečně po dvou týdnech dostal domů z nemocnice! Tam skončil kvůli zápalu plic. Z domu jej převezla sanitka ve chvíli, kdy začal vykašlávat krev. Několik dní si musel poležet i na JIPce!

„Já chci moc poděkovat vám všem kamarádům, fanouškům mé muziky za podporu v těžkých chvílích, které jsem se zápalem plic strávil v blanenské nemocnici 14 dní. Dneska mě pouštějí domů, tak jsem nesmírně rád,“ pochvaloval si v pondělí zpěvák na videu.

Ocenil také to, jak se o něj v nemocnici starali. „Chci poděkovat všem lékařům a celému týmu paní primářky Formánkové z blanenské nemocnice, všem sestřičkám, všem ženským, které mi tady pomáhaly převlíkat postele, uklízet cokoliv… Byly milé a příjemné a já na vás budu moc vzpomínat,

„A poděkuju ještě jednou od srdce, že mě tady pánbůh nechal a že tady můžu být s vámi a dál pro vás zpívat,“ dodal Kerndl, který se u poslední části svého vzkazu dokonce pokřižoval.

Témata: Ladislav Kerndl