Krampol promluvil o kolapsu své ženy! Prášky, alkohol… Hanka se úplně změnila!

Krampol, Jiří 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. března 2019 8:46 | Aktualizováno: 5. března 2019 16:23

Před lety asi známý bavič Jiří Krampol doufal, že se o něj jeho o poznání mladší žena Hanka bude ve stáří starat, dnes je tomu ale přesně naopak. Hana Krampolová leží čtvrtým dnem v jedné z pražských nemocnic, kde ji její manžel navštěvuje. Co prozradil o detailech jejího kolapsu?

Informaci, že Hana Krampolová skončila po vážném kolapsu v nemocnici, jsme vám přinesli už včera. Teď vše Blesku potvrdil i její manžel Jiří Krampol, který už svou ženu dokonce v Praze Na Františku navštívil. Příjemný pohled to pro něj ale doopravdy nebyl.

„Je úplně vycucnutá, krvinky, všecko,“ řekl Krampol Blesku po návštěvě v nemocnici s tím, že u jeho ženy došlo k vyčerpání organismu. Zároveň vyvrací spekulace, že by lékaři dávali Hance jen malé šance na přežití. Nikdo prý neví, jak to doopravdy bude. „Ve středu se mám zeptat, to budou vědět víc,“ prozradil.

Na jednotce intenzivní péče už je Hana Krampolová čtyři dny. „Říkali, ať za ní radši nechodím, tak jsem šel za tím profesorem, co ji má na starosti, ale alespoň jsem ji pozdravil,“ sdělil Krampol redaktorům. „Je v pohodě, akorát naštvaná, že je v nemocnici. Říkal jsem jí, ať je ráda, že ji tam dají dohromady,“ popisuje známý bavič.

„Byla prostě vyčerpaná. Žádnej chlast, nic takového v tom roli nehrálo,“ vyvrací Krampol teorie, že jeho žena opět propadla alkoholu. Zároveň ale připouští, že předchozí problémy hrají roli i teď. „To víte, když jste čtyři roky doma, všechno možný vás bolí, jíte prášky na všechno, pak to trochu zkombinujete s chlastem, tak se ta osobnost úplně změní,“ vysvětluje.

„Ta holka se úplně změnila,“ povzdechl si populární herec a moderátor. „Byla prostě celá taková rozesraná, tak dostala kapačky a dávají jí dohromady,“ dodal Krampol, který si navíc postěžoval na nedostatek soukromí. „Nevím, odkud ty informace proudí, je na JIPce, kam nikoho nepustí a kde nikomu nic neřeknou.“

Osmdesátiletý Krampol ale netráví všechen čas péčí o svou ženu, stíhá se věnovat i vlastním aktivitám a především práci. „Chodím plavat, cvičit, čtu si. V úterý večer mám představení v Semaforu, tak se připravuju,“ vylíčil na závěr.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová