Nula, co se živí rozkrokem! Do kauzy Pomejeho smrti se vložil i Rychtář!

Josef Rychtář 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. března 2019 8:51

Jiří Pomeje i Josef Rychtář pojali během svého života za manželku Ivetu Bartošovou. Pomeje ale nakonec skončil v chomoutu s diskžokejkou Andreou, která má v příští týden dorazit i na poslední rozloučení s manželem. Rychtář jí v tom ale hodlá zabránit.

Poslední rozloučení s Jiřím Pomejem (†54), které se má uskutečnit příští týden, hýbe českým šoubyznysem. Účastnit se ho má i hercova manželka Andrea, kromě Pomejeho rodiny ale má nutkání se k tomu vyjádřit i vdovec po hercově předchozí ženě Josef Rychtář. Jeho slova Andreu určitě nepotěší.

K vyjádření ho vyburcovala slova spisovatelky Marie Formáčkové, která Andree vzkázala, ať si sáhne do svědomí, protože manžela vyhodila s rakovinou na ulici. „Nejde mi nereagovat. Za to, co udělala Andrea Jirkovi, je u mě normální ku*va, která ho opustila v jeho nejtěžší chvíli, kdy mu vzala to nejcennější pro co žil, a to jeho dcerku,“ řekl Rychtář pro Expres.

Dodal, že i „jeho“ Iveta Bartošová měla svého času problémy, on by ji ale nikdy neopustil. „To se nedělá. Navíc bez Jirky by to byla nula živící se rozkrokem,“ konstatuje kontroverzní muž.

Rychtář údajně kontaktoval i Pomejeho nejlepšího kamaráda Pavla Páska, který poslední rozloučení organizuje. „Napsal jsem mu, že by nebylo od věci najmout pana Zahradníka s ochrankou, aby se na pohřeb ta ku*va s tím  mrd*kem nedostali. Jen by zneužili památku Jirky,“ vzkázal.

Ještě loni na podzim se přitom Rychtář Andrey zastával, teď ale změnil názor, protože se prý vše odvíjelo jinak, než jak to bylo prezentováno. „Pokud Jirka pil, byla to zaprvé její chyba, a pokud měl bolesti, nedivím se mu. Člověk, když má bolesti, tak pije. Alkohol totiž tu bolest mnohdy může zmírnit,“ vysvětluje svůj postoj.

„Nevážím si jí. Měla s ním být do konce. A nevěřím jí, že si toho svého pokrývače našla náhodou,“ poukázal na fakt, že si Andrea Pomeje našla nového muže. Vše ale působí značně rozporuplným dojmem. Jako by Rychtář zapomněl, že byl po smrti Ivety Bartošové podobně veřejně lynčován.

Témata: Josef Rychtář Andrea Pomeje Jiří Pomeje