Krutá smrt Jiřího Pechy (†74)! Zemřel v bolestech, rok ho nikdo neviděl!

Jiří Pecha

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. března 2019 12:50

Herec Jiří Pecha (†74) před smrtí prožíval velmi obtížné chvíle! Téměř rok ho téměř nikdo neviděl na veřejnosti, kvůli zdravotním problémům se totiž vůbec nedostal z domu! Těžké nemoci podlehl ve čtvrtek 28. února 2019.

Pecha byl bavič duší i tělem. Nikdy si nenechal spolu ses svým přítelem Bolkem Polívkou uniknout žádnou párty Poslední rok jeho života ale rozhodně veselý nebyl! Na jeho stavu se podepsal právě jeho bohémský způsob života! Kvůli tomu se dokonce musel vzdát milovaného koníčku – jízdy na koni!

Byla mu diagnostikována rakovina prostaty, trpěl také žaludečními vředy a problémy s ledvinami. Jeho stav byl dokonce tak špatný, že pravděpodobně zemřel ve velkých bolestech!

Poslední rok žil v ústraní. V roce 2017 získal ocenění Cena města Třebíče. Sám si ji už ale kvůli zdravotním problémům převzít nedokázal, v říjnu 2017 cenu za Pechu převzala jeho manželka Jana. 

Poslední rozloučení s Jiřím Pechou alias Pecou se bude konat 5. března ve 14:00 ve Velké obřadní síni krematoria města Brna.

Témata: Jiří Pecha