Drastická léčba Dagmar Patrasové: Lékaři ji poslali na elektrošoky!

Dagmar Patrasová 13

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

28. února 2019 13:36

Herečka a zpěvačka Dagmar Patrasová má zdravotní problémy, kvůli kterým musela vyhledat lékařskou pomoc! A doktor byl nekompromisní – nařídil jí elektrošoky!

Patrasová přiznala, že se na ní stres z posledních dní, měsíců i let výrazně podepsal. Třikrát týdně proto teď musí dojíždět do nemocnice na elektroléčbu. Lékaři jí do ruky pouští slabé elektrošoky, díky nimž sval cvičí. „Začala jsem mít problémy s rukou. Skoro mi ochrnula! Čím dál víc se to zhoršovalo, a tak mi doktor doporučil elektroléčbu,“ prozradila magazínu Sedmička.

Díky elektrickému impulzu jsou svaly protažené a uvolněné, takže bolest ustoupí a ztuhlá ruka se rozhýbá. Pak přichází na řadu rehabilitace.

Léčba naštěstí zatím zabírá. „Už to dělá pokroky a začíná se to hýbat," pochvaluje si herečka. „Mám radost z výsledků, opravdu je to teď mnohem lepší," říká Patrasová. A co se jí vlastně stalo? Podle lékařů mělo ochrnutí její ruky mělo pravděpodobně více příčin. Jednou z hlavních byl přitom stres.

I proto si dala předsevzetí, že už se v rámci zachování duševního zdraví nebude zabývat tím, kde se o ní co píše. Naopak se hodlá více věnovat práci, která ji naplňuje a baví!

Témata: Dagmar Patrasová