Skvělá zpráva! Ewa Farna je těhotná. Novinku oznámila prostřednictvím dojemného VIDEA!

Ewa Farna je těhotná! 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. února 2019 8:51 | Aktualizováno: 26. února 2019 11:58

Tak tohle opravdu nikdo nečekal! Zpěvačka Ewa Farna dokázala několik měsíců taji obrovské tajemství! Novým videoklipem k písni Ta o nás světu oznámila, že očekává prvního potomka! A dle velikosti těhotenského bříška se zdá, že se miminko na svět podívá již brzy!

Ewa na sociálních sítích zveřejnila píseň, která původně vznikla jen pro soukromé účely. „Tato písnička vlastně nikdy neměla být představena veřejnosti. Vznikla před víc než rokem a půl jako vyprávění o nás, určené pouze pro hosty na naší svatbu. Byli jsme si jistí, že je příliš soukromá na to aby šla ven, patříme totiž spíš k těm, kteří si soukromí váží a střeží,“ zdůraznila zpěvačka, které se v září 2017 provdala za kytaristu Martina Chobota.

„Někteří svatebčané nás přesvědčovali o tom, že by ji lidé pro svou upřímnost a přirozenost měli mít šanci slyšet, my jsme ale dlouho váhali. Pak ale přišel další impulz, který podpořil smysl toho proč a k jaké příležitosti ji poslat do světa. Trochu jsme tedy doplnili klip o aktuální záběry a teď je už i Vaše,“ dodala Ewa k písni.

Klip k písni je vytvořen ze záběrů z dětství obou manželů, Ewa i Martin v ní zpívají o tom, jak se dostali k hudbě a jak se do sebe zamilovali. „Nedávno jsme byli děti vůbec jsme netušili, že to takhle letí asi jsme měli štěstí trochu, že potkali jsme refrén pro svojí sloku,“ zpívají.

Na konci klipu ovšem Ewa všem vyrazí dech – ukáže svoje těhotenské bříško! Tedy spíše břicho, protože je znát, že tuhle sladkou novinku před veřejností pěkných pár měsíců tajila! Ewa se prochází po pláži a ukazuje na svoje bříško a její manžel jí je vzápětí láskyplně hladí.

A my samozřejmě gratulujeme a budoucí mamince přejeme hlavně zdraví!

Témata: Ewa Farna Martin Chobot