Karel Gott promluvil o vlastní smrti! A všem vyrazil dech!

Karel Gott

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. února 2019 17:33 | Aktualizováno: 24. února 2019 19:30

Před pár dny někdo prostřednictvím falešné zprávy pohřbil zpěváka Karla Gotta. Zlatého slavíka ale něco takového vůbec nerozhodilo, o své smrti dokonce teď žertuje na koncertech - a diváci se válí smíchy!

Jestli něco Karlu Gottovi nechybí, je to rozhodně smysl pro humor. Na jednom ze svých vystoupení bavil fanoušky žerty na téma vlastní smrti! V Příbrami díky tomu hned na úvod koncertu doslova dorovnal publikum!

„Hned na úvod vám řeknu dobrou zprávu. Dneska jsem v dobré formě, to musím říct. Nebývá to vždycky. Já jsem kdysi zpíval takovou písničku ,Už pohřbili mě stokrát‘ a já jsem stokrát vstal,“ žertoval na úvod koncertu Gott, který svými slovy přítomné velmi pobavil.

„Tak se stalo i nedávno, kdy mě média pohřbila a byla to zpráva opravdu tak věrohodná, tak zaručená, že jsem se opravdu bál a musel jsem se několikrát štípnout a zeptat se své ženy Ivanky, jestli opravdu žiju. Jestli se mi to nezdá,“ pokračoval Gott na téma své smrti.

„Když jsem se ubezpečil, že jsem opravdu naživu, tak jsem se rychle podíval do diáře a ejhle – vidím, co mě čeká. Dnešní večer – koncert v Příbrami. Přátelé, tohle je taková radost,“ přiznal zpěvák, který zavzpomínal i na to, že do města přijel po pěti letech.

Témata: Karel Gott