Kadeřávková se pustila do exmilenců: Nechci vás ani za milion! Lepší holku už nepotkáte!

Anna Kadeřávková 9

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

22. února 2019 12:42

Herečka Anna Kadeřávková (21), alias Rozina Maléřová ze seriálu Ulice, se rozhodla, že k Valentýnu pošle vzkaz svým bývalým partnerům. A v něm to nejen se svými ex, ale i s jejich novými partnerkami pořádně spočítala!

Anna v minulosti randila s hercem Johanem Mádrem, po rozchodu pak její srdce na čas získal o 16 let starší hudebník Daniel Barták. Ani s ním to ale nebylo to pravé ořechové. A i když tvrdí, že například s Johanem zůstali i po rozchodu přátelé, poslala nemilosrdný vzkaz jeho potenciálním partnerkám!

„Pro všechny nový holky všech mejch bejvalejch kluků a pro všechny bejvalky všech kluků, se kterýma jsem nebo v budoucnu budu. Dřív jsem si myslela, že jste kravky a fakt jsem vás neměla ráda. (Existuje snad nějaká holka, která to kdy měla jinak?!),“ ptá ses píše řečnicky herečka, kterou proslavil seriál Ulice.

Pak ale změnila názor. „Pravdou je, že čim dýl na tomhle světě jsem, tím víc zjišťuju, že se prohlubuje mý vnitřní pochopení pro všechno. A pro všechny. A že chtě nechtě, jsme my ženský pro sebe vzájemně strašně důležitý,“ myslí si Anička.

„A tak děkuju všem z vás přede mnou, holky a ženy, že jste se mi toho chlapa snažily tak pěkně vychovat a připravit na míru. A držím palce všem z vás, kterým jsem přenechala svý ex. (I vám, který teď nejspíš se svojí nejlepší kámoškou hledáte moje fotky na IG, kde mi to nesluší -tady jednu máte, není zač- a po večerech se mi smějete. Taky to dělám, v pohodě.),“ práskla na sebe herečka, která přidala značně ztřeštěnou fotku!

Snažila se je prý své někdejší partnery také nějak zformoval, ale bylo to těžké. „Teď už je nechci, je to na vás, držím palce. A až na vlastní kůži zjistíte, proč UŽ jsou ex, a třeba mě i pochopíte, tak mi je nevracejte (neberu ani za milion...za dva možná), ale klidně se mi ozvěte. Ráda se tomu (rozumějte: jim) s váma nad skleničkou vína zasměju…“ navrhuje Kadeřávková.

Nakonec ale dala najevo, že svá slova nemyslí až tak vážně:. „Berte mě trochu s nadsázkou, jo? Vždycky. Ale tak či tak... #zenysobe .Mam vás ráda, (pánové i) dámy! Jo a pro moje bejvalý... Popřála bych vám “všechno nej”, ale to už jste měli. Smůla,“ dodala Anička.

Témata: Anna Kadeřávková Johan Mádr