Nové informace: Proč je Láďa Kerndl na JIPce? Jeho dcera Tereza promluvila!

Ladislav Kerndl 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. února 2019 16:28

Hudební fanoušky včera vyděsila zpráva, že jazzman Láďa Kerndl (73) skončil na jednotce intenzivně péče! Jeho dcera Tetereza teď prozradila detaily!

Pro Kerndla musela domů přijet sanitka poté, co začal vykašlávat krev. Teď leží ve vážném stavu na JIPce v Blansku. Povzbudivou zprávou je, že by měl být mimo bezprostřední ohrožení života.

„Děkuju všem za starost o mého tatínka, zprávy s přáním brzkého uzdravení a volání, že na něj myslíte,“ ocenila zájem o zdravé svého tatínka zpěvačka Tereza Kerndlová.

A jak na tom hudebník vlastně je? „Jeho stav se lepší a i když jsem se s ním stále nemohla osobně vidět, alespoň jsme se spojili přes videohovor,“ popisuje. „Kromě zápalu plic jde i o další infekci v těle, se kterou bojuje,“ uvedla.

„Jsem mu nablízku, jen pár kilometrů od nemocnice v Blansku,“ říká Tereza, která poslala poděkování tamním zdravotníkům za péči a čas, který jejímu tatínkovi věnují, aby se mohl, co nejdříve vrátit domů. „Díky skvělým lékařům a sestřičkám se pomalu dostává do pořádku a věřím, že je z nejhoršího venku,“ doufá mladá zpěvačka.

Pak poslala vzkaz i Kerndlovi. „MILUJU TĚ TATI a doufám, že v sobotu už tě budu moci obejmout!“ dodala zpěvačka, která ale v tuhle chvíli moc do zpěvu není! Kvůli stavu svého tatínka proto raději na nejbližší dny zrušila veškeré akce.

Témata: Ladislav Kerndl Tereza Kerndlová