Vykašlávání krve a převoz na JIPku! Láďa Kerndl je na tom špatně!

Ladislav Kerndl 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. února 2019 12:32

Hudebník Láďa Kerndl (73) je na tom špatně! Skončil na jednotce intenzivně péče, kam jej prý v úterý musela přivézt sanitka.

Kendl před pár dny na facebooku informoval, že bude vystupovat na Česko-Slovenském plese. Už tam ale podle Blesku trpěl těžkou virózou. „Stěžoval si, že mu není dobře, ale nechtěl zklamat. Je ze staré školy, chtěl za každou ceny splnit své závazky,“ cituje deník zdroj ze zákulisí akce.

Stav jazzmana se ale po plese rychle zhoršil a dokonce začal vykašlávat krev. Údajně teď leží ve vážném stavu na JIPce v Blansku. Nemocnice ani rodina však bližší informace nezveřejnily. Jazzman by podle všeho už měl být mimo bezprostřední ohrožení života.

Kerndlova dcera Tereza se o stavu svého táty dozvěděla až po několika hodinách. Tuto informaci jí totiž její okolí zatajilo! Ve chvíli, kdy se Kerndlovi přitížilo, stála na pódiu a moderovala show The Voice.

„Nechtěli jsme, aby byla pod tlakem. Po poradě s rodinou to před ní celý den tajili a řekli jí to až v noci, když skončila,“ uvedl zdroj z natáčení soutěže.

Teď už ale Tereza zrušila všechny pracovní povinnosti, aby mohla být doma na Moravě s rodinou.

Témata: Ladislav Kerndl Tereza Kerndlová