S*ru na tebe, rasistická blbko! Kolem Řepky a Erbové je opět hodně dusno!

Monika Štiková 14

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

20. února 2019 11:52 | Aktualizováno: 23. února 2019 14:33

Většina lidí sice úlety bývalého fotbalisty Tomáše Řepky, kvůli kterým musel opakovaně před soud, kritizují, jedna známá žena mu ale naopak vyjádřila podporu! Monika Štiková se tvrdě navezla do Řepkovy ex Vlaďky Erbové. A její slova nezůstala bez odpovědi!

Fotbalový bouřlivák Řepka sklízí za své jednání nejen kritiku, ale i jeden trest za druhým. Soud tento týden změnil jeho  původní podmíněný trest za dva případy řízení v opilosti na devět měsíců vězení. Verdikt ale zatím není pravomocný, Řepka se totiž odvolal.

Bývalý fotbalový reprezentant podle slov soudu ve zkušební době podmínky dál hřešil - neplatil alimenty na syna Marcuse, a navíc poškodil bývalou manželku a Marcusovu maminku Vlaďku Erbovou podáním fiktivních erotických inzerátů.

Přesto se najdou tací, kteří se jej zastávají! „Všichni nakládají Řepovi a mě už to vážně nebaví....takže Řepo, jsi prostě rebel a Sparťan a Vladěnce jsi měl naložit daleko víc,“ vzkázala fotbalistovi Monika Štiková.

Ta také dodala, že by lidé neměli tolik věřit tomu, co píše bulvár a víc zapojit hlavu. „Média si můžou přisadit, ale žádný soud ho neodsoudí na základě článků a reportáží bulváru..“ oponovala jí jedna z jejích fanynek. „Ale právě že to jde... Hlavně když Vladěnka dělá chudáka a její minulost je více než pestrá,“ trvala na svém Štiková.

„Bože můj jak má platit nehorázný výživný, co přechodná Vlaďka chce, když už nevydělává jako dřív. A ta špína okolo... Vladěnka zrovna není ctnostná ženská, že?“ rýpala dál Monika. „Já bych pila taky být vydírána exkou, platit výživné, na které nemám, jen aby se někdo válel,“ nešetřila Erbovou.

Slova Štikové pořádně vytočila i Pavla Novotného. Ten má za to, že by si Štiková měla vyzkoušet to, co Erbová na vlastní kůži prožila. „Napadlo mě podat Monice pár erotických inzerátů. Poštvat na někoho pár uchyláků, co budou posílat fotky a la "budu tvůj piss otrok" (viděl jsem u Vlaďky) bych zvládl jistě sofistikovaněji než Kristelová,“ spustil bývalý bulvárník, který aktuálně jako starosta vede Řeporyje.

„Prostě trochu tý lehký kyberšikany, že by si Monika zkusila, čistě pro udělání si představy, jak je to příjemné. Znám jednoho romskýho kluka, co je fakt prase, ale jinak pomocník a držák. Ale prase. Že bych mu dal talíř a mobil na Moniku? Mam všechny kontakty, adresy, jsme se Štikama přátelé.. Trošku Monice "naložit". Ne "daleko víc", jen naložit..“ popisuje Novotný, co by si Štiková zasloužila.

Na závěr jí poslal hodně drsný vzkaz. „S*ru na tebe, ale skončili jsme. Že se nestydíš, ubohá, rasistická blbko,“ dodal naštvaný Novotný.

Témata: Monika Štiková Tomáš Řepka Pavel Novotný Vlaďka Erbová