Češi už posílají Gotta do důchodu? Tohle se zpěvákovi rozhodně líbit nebude!

Karel Gott na nedělní procházce 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. února 2019 11:52 | Aktualizováno: 18. února 2019 18:50

Před několika dny Čechy doslova vyděsila zpráva o smrti zpěváka Karla Gotta. brzy se ukázalo, že jde o hoax, přesto se ale opět objevily spekulace o zdraví oblíbeného umělce! Sám Karel Gott se ale ze všech sil snaží ukázat, že je na tom dobře!

Ještě téměř týden poté, co se objevila správa o smrti Karla Gotta, se zpěvák snaží dokázat, že se u něj opravdu nic vážného neděje! Podělil se například o fotky z natáčení celovečerního dokumentárního filmu, který s ním už půl roku natáčí režisérka Olga Špátová a kameraman Jan Malíř.

„Je mi velkou ctí, že se ve filmu objeví i Jiří Suchý, kterého jsem na jeho pozvání poprvé v životě navštívil u něj doma. Prožili jsme spolu báječných několik hodin povídání a vzpomínání a přenesli jsme se do počátků mého angažmá v divadle Semafor,“ popsal Gott.

Informaci o tom, že je Gott je vážně nemocný, nepřímo vyvrátil i divadelník a hudebník Jiří Suchý. „Před týdnem mě navštívil Karel Gott. A za tři hodiny jsme ani nestačili probrat všechno, co nás potkalo za tu dobu, kdy jsme se neviděli. Bylo to bezvadný,“ pochvaloval si na sociálních sítích.

Aby definitivně odmítl zvěsti o tom, že je vážně nemocný, poslal slavík fanouškům svou aktuální fotku z nedělní procházky. „Také jste měli den jako malovaný?“ zeptal se svých věrných příznivců.

A jak se zdá, fotka zapůsobila tak, jak měla! „Já jsem tak ráda, že Vás vidím aspoň takhle na fotografii a vím, že jste v pořádku,“ pochvaluje si paní Dagmara.

Rozhodně to prý nevypadá, že by měl oblíbený český zpěvák namále, jak to někteří zlý jazykové tvrdili ještě před pár dny! „„Karle, vypadáš skvěle a nic nenasvědčuje tomu že bys chtěl od nás odejít do muzikantského nebe,“ je přesvědčen pan Jiří.

„Já mám radost, že po těch nesmyslech se Vám daří skvěle.... Co Vás nezabije to Vás posílí,“ je přesvědčena paní Hanka.

Další ale mluví o tom, že Gott vypadá unaveně a vyčerpaně!  „Jsem ráda, že si užíváte sluníčko a čerpáte energii ze stromů. Myslete více na sebe a šetřete se,“ radí mu paní Karla.

Podle některých by to už ale měl zpěvák zabalit a odejít do důchodu! „Ruší koncerty, zpívá z plejbeku. Myslím že je na čase, dát šanci někomu, kdo si to zaslouží. Je jich dost,“ vzkázala Gottovi paní Jiřina.

Témata: Karel Gott Jiří Suchý