Neuvěřitelná smůla Marty Jandové: Opět se zranila!

Marta Jandová vyrazila na hory... a hned se zranila!

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. února 2019 12:50 | Aktualizováno: 13. února 2019 18:10

Sportem k trvalé invaliditě! To ti asi říká zpěvačka Marta Jandová, která vyrazila s celou rodinou na svah! Příliš si ale nezalyžovala, brzy ji totiž ze hry vyřadilo zranění!

Marta Jandová vyrazila s rodinou na hory do Rakouska. Počáteční nadšení ji ale velmi brzy přešlo! „Tak hezky to začalo. Dokonce napadalo šíleně moc sněhu. Maruška sviští, táta po zlomenině kolene už taky... já dolyžovala. Od zítřka budu k vidění už jen na lehátku,“ posteskla si zraněná zpěvačka.

Přesto ji zůstaly zbytky optimismu. „Má dosněžit a svítit sluníčko. V mém novém outfitu aspoň neumrznu,“ směje se Marta.

„Chtěla jsem dělat parádu na lyžích. Pořád jsem jezdila ve snowbordovém. Konečně si pořídím něco na lyže (lyžuju zase od té doby, co Maruška, abych jí ukázala, jak má co dělat) a hned si na schodech nalomím kostičku,“ posteskla si zpěvačka, která se kvůli tomu nemůže své dcerce na svahu věnovat.

Jediné štěstí je, že ji zranění nijak výrazněji neomezuje. „Aspoň to nebolí. Budu si popíjet a opalovat se. V bundě se stříbrem (pravým) v podšívce,“ vzkazuje fanouškům z hor Marta.

Témata: Marta Jandová