Známá herečka z Ulice provedla něco hodně nepěkného!

Patricie Solaříková 13

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

11. února 2019 13:27 | Aktualizováno: 11. února 2019 19:30

Herečka Patricie Solaříková (30) už za sebou jednu svatbu má. Šlo ale samozřejmě o svatbu „pracovní“, vdávala se totiž jakožto Tereza v seriálu Ulice. Teď ale přišla žádost o ruku i v reálu a tak herečku čeká řada příprav!

Patricie, která po letech opustila seriál Ulice, se nedávno zasnoubila se svým přítelem, dramaturgem Tiborem Pagáčem (27). Novinku ale před veřejností nějakou dobu tajila. Nakonec se pochlubila nejen prstýnkem, ale i dojatým a hlavně uplakaným výrazem, který měla ve chvíli, kdy jí Tibor kroužek navlékl.

Teď už ale mladá herečka nic netají a tak se pochlubila, že vybírá šaty na svůj velký den! A ne jen pro sebe, ale i pro její fenku! „Tak Jackie už má šaty na naši svatbu. Ale očividně z toho nemá takovou radost jako já. Někde jsem to kdysi dostala a teď jsem to objevila ve skříni. Už tehdy mě za to nenáviděla,“ směje se Patricie, která svou fotku doplnila hastagy #tyranejpes #sundejmito #saticky #psioblecek #jackie #tosinasebenevezmutirikam #matkoneser. 

Fanoušci Patricie se ale ihned shodli, že Jackie se její nový obleček nelíbí a že se tváří dost naštvaně a ublíženě! „Ten její pohled mluví za vše," myslí si jedna z příznivkyň herečky. 

Pak už ale přišly na řadu šaty pro nevěstu! „Tak který? Jackina už šaty má, teď je řada na mě,“ říká herečka, která se vydala hledat do svatebního salonu.

A aby uklidnila fanoušky fenky Jackie, která se také proslavila díky Ulici, ujistila je, že růžové spí šatičky opět uložila na dno skříně! „Nebudu Jackie ty šaty dávat, nebojte, to bych jí neudělala. Max. dostane mašličku kolem krku,“ tvrdí budoucí nevěsta!

Témata: Patricie Solaříková