Vandalové si opět počíhali na Landu! Pořádně se naštval, pak přišel obrat!

Daniel Landa

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. února 2019 10:10

Daniel Landa je trnem v oku vandalů. Nedávno mu poškodili auto, nyní si opět vyhlídli věc, která je jeho srdci blízká. Menhir.

"Vážení vandalové, tento pravěký (protokeltský) menhir, nad kterým jste Vaším revolučním činem statečně zvítězili, se nachází na soukromém pozemku. Vše je pod kamerami. Záznam vyhodnotíme a uvidíme co dál. Nebylo by špatné, dát to zase do pořádku a kámen při tom nepoškodit. Děkuji," napsal Landa na sociální síti a přiložil fotku.

Na ní je vidět, jak se vandalové na kameni vyřádili. Posprejovali ho růžovou barvou, a tak není divu, že je zpěvák pořádně naštvaný. Nebo aspoň včera večer byl.

Dnes ale přišel obrat doslova o 180 stupňů. Landa celou věc nehodlá nijak řešit. Překvapivě se ani nepodívá, kdo to vlastně udělal.

"Ještě se naposled vrátím k tomu růžovýmu znaku. Ani na ty kamery koukat nebudu. Buď to zmizí, protože to zmizí, anebo ne. Menhir je k dispozici veřejnosti (byť na soukromém pozemku) a tak je z velké části na ní, jak to tam vypadá. Hlavně, že stojí," napsal na sociální síti dnes.

Témata: Daniel Landa