Je to vůbec ona? Helena Zeťová kvůli strachu dramaticky změnila vizáž!

Zeťová, Helena 4

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

4. února 2019 21:24

Helena Zeťová se hudbě věnuje už dvacet let. A po celou tu dobu jsme byli zvyklí na její světlou kštici. Jenže posledné dobou se zpěvačka bojí o svoje vlasy a tak svou vizáž pomalu mění! A

Helena, kterou všichni znají jako blondýnku s nezaměnitelným hlasem, měnila barvu postupně. jak přiznala, udělala to z obav o svoje vlasy. „Ztmavuju, jinak by mi to z té blond za chvilku všecko vypadalo,“ svěřila se fanouškům už loni zpěvačka.

A jak se zdá, dílo je teď dokonáno! Před pár dny se Zeťová pochlubila svou novou image. „Doufám, že až přijdu na koncert, nepošlou mě rovnou čistit komín.. Není tý černý moc..?“ zajímal ji názor fanoušků.

Ti si její vzhled nemůžou vynachválit. „Nádherná“, „dokonalá“, „super“. Právě takové komentáře se pod její fotkou objevily. „Tohle je luxusní proměna,“ pochválila zpěvačku Martina. Podle některých názorů dokonce osmatřicetiletá Helena omládla!

Někteří její příznivci ji dokonce po změně barvy nemohli poznat!„Málem jsem vás nepoznala, super, sluší vám to moc,“ myslí si Vendula.

Jenže jak se zdá, změna je – alespoň prozatím – jen dočasná. „Trochu podvádím. Koupila jsem černý sprej na vlasy a vymejšlím kravinky... Vymyje se to. Ale i tak příjemná změnička,“ práskla fanouškům Zeťová.

Témata: Helena Zeťová