Janečkova Lilia se pořádně dopálila: Soulož, divadlo, polonahé ženy!

Lilia Khousnoutdinova 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. února 2019 19:32

partnerka Karla Janečka Lilia Khousnoutdinova je sice kněžka, která vede semináře o ženské síle a sesterství, když jede ale o děti a to, co je pro ně vhodné, má jasné hranice! I proto ji pobouřila divadelní hra, který sice byla určena pro děti, ale byla plná nevhodných narážek!

„Divadlo miluji, obzvlášť v dobré společnosti…“ přiznala Lilia na sociálních sítích. Přesto teď z divadla odcházela znepokojena!

„Ale proč je představení zaměřené primárně pro děti (Liška Bystrouška) plné vulgarity a sexuálních narážek (včetně soulože a doslova polonahé ženy...) - nechápu to a nelíbí se mi to,“ postěžovala si Janečkova partnerka, která sama o sobě říká, že je „žena, která hledá a prošlapává nové (a často nevšední) cesty k tomu, jak žít ve větší lásce,  vášni, kráse a radosti“.

To, jak byla hra pojata, ji ale znechutilo! „Když už, tak by bylo krásné, aby sexualita byla prezentována ve své celistvosti, zdravým a úctyplným způsobem,“ postěžovala si Lilia, kvůli které Janeček opustil svou manželku Mariem Mhadhbi, se kterou má syna.

Témata: Lilia Khousnoutdinova Divadla