Vondráčková o svém filmu: Nejhorší a nejpříšernější film všech dob! A strhla se pořádná hádka!

Lucie Vondráčková 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. února 2019 11:42 | Aktualizováno: 4. února 2019 4:46

Lucie Vondráčková je v Kanadě aktivní, ne ani tak ve zpěvu, jako spíše v herectví. Má za sebou několik filmů, přičemž jeden z těch, který by se dal považovat za "její", je i The Perfect Kiss, na jehož vznik přispěl manžel zpěvačky poměrně horentní sumou. Podle Vondráčková je ale "příšerný".

Zpěvačka je v Kanadě uvězněná, a tak aspoň fanouškům lifruje zprávy na sociálních sítích. V poslední době například láká na snímek The Perfect Kiss, který za chvíli přijde do Evropy.

"Třetí ukázka z našeho nejhoršího a nejpříšernějšiho filmu všech dob!!!:))))" napsala ironicky zpěvačka. Nutno dodat, že i přes zjevný sarkasmus stejně nemá tak úplně pravdu. Podle české filmové databáze je to až 127. nejhorší film a jeho průměrné hodnocení je 12 procent. Recenze uživatelů ale nejsou v tomto případě objektivní a spíše mají za cíl zpěvačce uškodit. Mnoho z nich totiž snímek vůbec nevidělo.

Většina fanoušků ale zpěvačku na sociální síti podporuje, přesto se u jejího příspěvku strhla pořádná hádka. Jedna z fanynek si totiž dovolila Vondráčkovou pochválit.

"Nejdete se Lucko, jste úžasný človíček, zpěvačka, herečka i maminka," napsal fanynka. To ale naštvalo dalšího diskutující, který zaútočil: "Katka Eliášová Fryčová vy se znate osobne??? podle ceho usuzujete,????"

Fanynka odvětila, že se opravdu znají osobně, načež dotyčný páčil, že asi nijak moc dobře, když si tykají. Do diskuze se následně přidali i další, kteří se na nepřejícího diskutujícího sesypali.

Do diskuze se tak musela vložit až sama Vondráčková, která stručně napsala: "Prostě se známe." Tím veškeré pohybnosti utla.

Témata: Lucie Vondráčková