ŽALOBA O MILIONY! Plekancovi došla trpělivost! Rozhodl se, že Vondráčkovou zničí!

Tomáš Plekanec 14

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. února 2019 14:49

Hokejista Tomáš Plekanec se rozhodl, že svou manželku Lucii Vondráčkovou totálně zničí. Podle kanadských médií podal žalobu kvůli penězům, které investoval do jejího filmu The Perfect Kiss. Má jít o miliony korun.

Plekanec na Vondráčkovou už jednu žalobu podal. Prozradila to sama zpěvačka s tím, že právě kvůli ní je uvězněná v Kanadě a nemůže ji opustit.

"Podal skandální a nesmyslnou žalobu na vlastní ženu u mezinárodního dvora v Haagu s tím, že měla unést své syny! Přestože to byl právě pan Plekanec, který už podruhé od svých dětí odjel za svou novou známostí. Na základě této žaloby pana Plekance byly oběma dětem odebrány pasy a byl jim znemožněn odlet jak na zimní prázdniny tak případně do ČR," uvedla dříve zpěvačka.

Tím to ale neskončilo. Teď Plekanec podal další žalobu a požaduje neuvěřitelných 200 000 dolarů, tedy zhruba 4,5 milionu korun, které investoval do jejího filmu The Perfect Kiss.

"Soudní dokumenty uvádí, že The Perfect Kiss s odhadovaným rozpočtem 1,7 milionu dolarů byl minulý měsíc promítán ve Spojených státech a v Kanadě a v listopadu jeho rodné České republice," uvedl server cbc.ca.

"Podle soudních dokumentů Plekanec v prosinci roku 2016 přispěl částkou 200 000 dolarů a peníze se snažil získat zpět loni v srpnu, tentýž měsíc, kdy média oznámila, že se pár rozpadl," dodal server.

Plekancovi údajně vadí, že byly peníze poskytnuty třetí straně. Společnosti, které za snímkem stojí, ale tvrdí, že mu žádné peníze nedluží, protože s převodem souhlasil. Hokejista to ale popírá a požaduje splacení všech financí včetně úroků a právních poplatků.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková