Plekanec bez peněz? Možná prozradil víc, než chtěl!

Tomáš Plekanec 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. ledna 2019 20:10

Hokejová hvězda a rozvádějící se manžel Tomáš Plekanec má zřejmě hluboko do kapsy. Veřejně totiž přiznal, že musí šetřit!

Peníze jsou jedním z velkých rozvodových témat mezi plekancem a jeho manželkou Lucií Vondráčkovou. Už dříve internetem kolovala informace, že Plekanec zpěvačku údajně "týral"! Nikdy jí prý nekoupil ani auto, a když byly v Kanadě mrazy a teplota klesla na minus čtyřicet pod nulou, musela s dětmi chodit pěšky. 

Plekancův kamarád ale tyto informace popřel a tvrdí, že Lucie nemá kanadský řidičák. Hokejista ji prý nabádal, aby si udělala tamní papíry a začala řídit, ona ale prý raději jezdila taxíkem.

Spory o finance ale pokračovaly! Plekanec údajně platil náklady na tři domácí opatrovnice dětí, uklízečku, nákup jídla a restaurace, protože se doma nevařilo. 

To nyní pro změnu popřela Vondráčková! Kluci podle ní nikdy žádné full-time chůvy neměli. Proto bylo prý skvělé, když se za nimi dvakrát v roce stavila matka Tomáše nebo její máma a pomohli jí.

Rozvodová stání nakonec ukáží, kdo na tom jak finančně je a bude. Proslýchá se totiž, že právě peníze jsou důvodem, proč se Vondráčková rozvádí v Kanadě, kde jsou soudy k matkám finančně benevolentnější. A to si možná Plekanec uvědomuje.

Na vyhlášení ankety Trenér roku totiž pobavil obecenstvo. Moderátor Petr Svěcený zmínil, že Tomáš za Kometu ještě nedal ani jeden gól. "Zápisné je vysoké v tom Brně, jsem četl. Musím teď šetřit peníze," opáčil hokejista. Uvědomuje si snad, že by z rozvodu mohl odejít z prázdnou kapsou?

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková