Uplakané tváře a zlatý prstýnek! Patricie Solaříková se zasnoubila!

Patricie Solaříková 11

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

29. ledna 2019 13:48

Herečka Patricie Solaříková v poslední době dělá jeden zásadní krok za druhým! Po dlouhých letech skončila v seriálu Ulice, díky kterému se proslavila! A jak se zdá, brzy bude měnit i jméno! Patricie totiž prozradila, že ji její přítel požádal o ruku!

Konec v Ulici není jediná velká životní změna u Patricie Solaříkové! Herečka se totiž nedávno zasnoubila. Před veřejností ale tuto informaci nějakou dobu tajila. „No dobře, hodně z vás už si prstýnku všimlo, dokonce i některá média už se ptala, tak já nebudu dělat Zagorku,“ směje se Patricie, která se pochlubila prstýnkem.

A proč vlastně zásnuby tajila? „Nechtěla jsem to oznamovat touhle fotkou, když se to stalo a bylo to úplně čerstvý... teď už to ale ví všichni, kdo to měli vědět, komu jsme to chtěli říct osobně a tím pádem se s vámi můžu o tuhle fotku podělit... mám jí totiž moc ráda,“ pochlubila se.

K oznámení o zasnoubení přidala fotku, ze které je na první pohled jasné, jaké pocity po žádosti prožívala! Po očích jí tečou slzy dojetí! A kdo je vlastně její vyvolený? Snoubencem blond herečky je dramaturg Tibor Pagáč (27).

Během několika málo pár hodin Patricii gratulvoaly stovky lidí. Ozval se i„protekční spratek“ Pavel Novotný, která se nabídl, že ji oddá“ „Moje terminy, kdy oddávám, mají na matrice v Praze 13,“ vzkázal herečce starosta Řeporyjí. „Díky Pavle! Moc si toho vážím,“ ocenila jeho slova herečka.

Témata: Patricie Solaříková Pavel Novotný