Dovolená v muslimské zemi? Patricie Solaříková se nestačila divit vlastním očím!

Patricie Solaříková 16

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

28. ledna 2019 14:29 | Aktualizováno: 28. ledna 2019 22:22

Herečka Patricie Solaříková se vydala na druhou stranu světa na dovolenou! V Dubaji prožila několik netradičních zážitků, se kterými se pochlubila na sociálních sítích! Prozradila dokonce, jak je to se zahalováním v zemi, kde 96 procent obyvatel vyznává islám!

„Poslední den, poslední fotka. Trocha cachtání a nějaký ty klasický pózovačky ve vodě že jo,“ směje se Patricie, jejíž dovolená v Dubaji končí.

„Jsem fakt ráda, že jsme tu byli! Přiznám se, že jsem od Dubaje příliš neočekávala a vlastně jsem nevěděla, do čeho jdu... a musím říct, že je to úlet!“ popisuje svoje první dojmy Solaříková, která nedávno po dlouhých letech skončila v seriálu Ulice.

Dubaj, která je v poslední době velmi oblíbenou destinací českých turistů, je podle ní úplně jiný svět. „Permanentně jsem na něco fascinovaně zírala. Je to v podstatě jako když projdete skříní do Narnie. A nejlepší zážitek rozhodně výlet do pouště,“ říká Patricie, která si v dunách písku pořídila i několik krásných fotografií.

Zvědaví fanoušci se jí samozřejmě ptali na spoustu věci. „Hodně jste se ptali, jak je to tady s oblečením. Turistky tu opravdu můžou nosit, co chtějí! Na hotelech a plážích je to úplně v pohodě,“ uklidňuje ty, kteří měli z podmínek ve Spojených arabských emirátech strach.

Přesto existovalo pár výjimek. „Pouze pokud se vydáte na nějaké kulturní místo (v našem případě Heritage village), je třeba respektovat zahalený kolena a ramena. Já to řešila tak, že jsem u sebe v kabelce měla pořád šátek pro případ potřeby,“ vysvětluje, jak tyto problémy řešila.

Patricii teď každopádně čeká teplotní šok! A protože si to sama moc dobře uvědomuje, sonduje u svých fanoušků, jaké počasí v Česku aktuálně panuje. „A teď hurá zpátky do zimy. Jak zlý to je? Řekněte,“ žádá blonňatá herečka.

Témata: Patricie Solaříková Dubaj