Šokující FOTO z nemocnice. Bude Honza Musil chodit?

Jan Musil 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. ledna 2019 12:32 | Aktualizováno: 28. ledna 2019 22:22

Z nemocnice konečně přišla dobrá zpráva! Moderátor Jan Musil se poprvé od prosincového postavil na nohy. I když je před ním ještě dlouhá cesta, zdá se, že vše vypadá nadějně.

Moderátor se konečně dostal ven z postele! „Hezké pondělí přátelé! Chodítko to jistí!“ pochlubil se fotkou z nemocnice Honza.

Po těžkém úrazu ale samozřejmě musí šetřit síly, obtížné je pro něj i pouhé sezení. „Můj fyzioterapeut Honza mě naučil zvedat se přes břicho. Nemohu sedět a ještě bolí žebra!“ vysvětluje Musil.

Na první pohled je na něm znát, že dost zhubl. Jeho nohy zabalené v obvazech vypadají skoro jako párátka. O problémech se svalovou hmotou nedávno mluvil i sám Honza.

„Jak stále ležím, ochabují mi všechny svaly, a člověk pak zjistí, že nemá sílu ani v rukou. Ztrácím svalovou hmotu i sílu,“ přiznal před pár dny magazínu Sedmička.

Přesto se raduje, že v jeho léčbě nastal tak velký pokrok. „Ale podařilo se! A to i díky podpory vás všech!“ poděkoval Musil všem fanouškům, kteří mu do nemocnice posílají přání brzkého uzdravení.

Nehoda, po které dostal moderátora do nemocnice, se odehrála 21. prosince, média se o něm ale dozvěděla až mnohem později. Moderátor spadl ze žebříku v garáži, následkem čehož si přerazil páteř, zlomil devět žeber a propíchnul plíci.

Témata: Jan Musil