Honza Musil v nemocnici truchlí! Dozvěděl se smutné zprávy!

Honza Musil měl návštěvu 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. ledna 2019 16:46

Honza Musil stále zůstává v nemocnici. Rozhodně tam ale není sám, společnost mu dělá jeho partner Jakub, dcera i přátelé! Přesto má důvod ke smutku!

Musil je už od prosince v nemocnici. Před svátky spadl ze žebříku a ošklivě se pochroumal. Od té doby má za sebou dvě operace a další jej podle všeho čekají. Na sociální síti teď pravidelně publikuje fotky, na kterých ukazuje, že se rozhodně nenudí!

Dveře se u něj netrhnou „Dnes opět návštěva ve stejném složení. Sárinku necháváme doma. Na ní je to tady dlouhý a bez zábavy. A bylo to moc fajn!“ pochlubil se v pátek Honza.

Jenže už za pár hodin měl důvod je smutku! Zjistil totiž, že zemřel herec Luděk Munzar. Zmrzačený moderátor se netají tím, že je z toho velmi smutný. „Luděk Munzar odešel na druhý břeh....“ posteskl si.

Incident, který dostal Honzu Musila do nemocnice, se odehrál 21. prosince, média se o něm ale dozvěděla až mnohem později. Moderátor spadl ze žebříku v garáži, následkem čehož si přerazil páteř, zlomil devět žeber a propíchnul plíci.

Témata: Jan Musil Luděk Munzar