"Ježíš, co to je za rok?" Známý moderátor se pochlubil fotkou z archivu! A sám se hodně diví!

Leoš Mareš 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. ledna 2019 12:46

Pochlubit se fotkami z mladí je dnes velmi trendy! České celebrity vytahují fotky z archivu, i když nezapadají do konceptu 10yearchallenge, protože jsou často starší než 10 let! Poznáte na tomto snímku českého moderátora?

Leoš se pochlubil, že dostal fotku od bývalé spolužačky a kamarádky z mládí. „Ježíš, co to je za rok? Na druhé straně fotky je 8. 2. 1994,“ přiznal Mareš, který fotku doplnil hastagem #25YearsChallenge.

Znamená to tedy, že na fotce je známému českému moderátorovi pouhých 17 let. Snímek v něm vyvolal zajímavé vzpomínky. „Zajímavostí je, že jsem tenkrát v tom týdnu začal dělat Dje,“ pochlubil se.

Dýdžejem je ostatně Leoš dodnes. Od roku 1998 navíc Ranní show Evropy 2 s Patrikem Hezuckým. Moderoval také zábavnou show Talentmania, pěveckou soutěž Česko Slovenská Superstar, třetí řadu Česko hledá Superstar, soutěž Big Brother, hitparádu Eso, X Factor, Hlas Česko Slovenska, či slavnostní vyhlášení ankety Český slavík a Ceny Anděl 2012 a 2014.

Proslavil se díky kožichům i písním z alb Tři slova a Minuty se vlečou, které vyšly v roce 2001 a 2002.. Od té doby vydal ještě několik CD.

Témata: Leoš Mareš 10yearchallenge