Smutné přiznání Petry Janů: Po smrti manžela má obrovský strach!

Petra Janů 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. ledna 2019 10:17

Všechna sláva polní tráva. Platnost tohoto pořekadla si uvědomuje také Petra Janů (66): I přesto, že je úspěšná zpěvačka s pěknou řádkou fanoušků, má doslova panickou hrůzu z věci, které se bojí i statisíce obyčejných Čechů!

Petra Janů sice nemá žádné dluhy, otevřeně ale přiznala, že největší obavy má z toho, že najednou přijde o všechno, co má. Může za to prý její výchova.

„Jsem stará škola, babička i maminka mě učily, že nesmím mít žádné dluhy. Takže mám úplnou hrůzu z toho, že mi zapomenou poslat něco, co mám zaplatit, a pak přijde pán a oblepí mi žlutými lístečky celý byt, budu nešťastná a přijdu o všechno," říká otevřeně zpěvačka.

Právě kvůli tomu si dává dobrý pozor na to,a by všechny své věci měla v pořádku. „Mám z toho panickou hrůzu, takže radši platím všechno s předstihem, aby mě tohle nepotkalo. A vím, že to ze mě nevymizí, tak to prostě je," dodala zpěvačka pro magazín Sedmička.

Zpěvačka před sedmi lety přišla o manžela Michala Zelenku, který zemřel na rakovinu plic. Právě od té doby má velké obavy. Manžel za ni obstarával všechny běžné povinnosti, takže ona sama se v tomto směru nemusela o nic starat.

Nakonec se tedy musela postavit na vlastní nohy a starat se o vše sama. „Žila jsem ve skleněné kouli. Než se člověk naučí tomu praktickému životu, tak to chvilku trvá," přiznala zpěvačka. Teď už ale všechno zvládá levou zadní. Strach ji přesto neopouští!

Témata: Petra Janů Exekuce dluhy