Šokující slova! Předpověděla zesnulá Helena Růžičková kolaps Jiřího Menzela?

Helena Růžičková 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. ledna 2019 11:04 | Aktualizováno: 24. ledna 2019 11:10

Herečka Helena Růžičková (†67) byla nejen skvělá herečka, ale také dokázala věštit osud a předpovídat budoucnost. Je obecně známé, že k ní chodila celá řádka českých celebrit a že se její numerologické výklady vždy vyplnily. Olga Menzelová teď přiznala, že Růžičková předpověděla také zdravotní problémy jejího manžela Jiřího!

Šušká se, že Helena Růžičková předpověděla dokonce i útok na newyorská dvojčata! Ať už je ale pravda jakákoliv, je jasné, že některé její věštby se opravdu splnily.

„Ještě nikomu jsem to neřekla, ale Helena Růžičková, která uměla věštit, Jirkovi prozradila několik věcí, které se mu v životě stanou. Že něco mu bude dělat dobře a co pro něj bude prospěšné, a mimo jiné mu předpověděla i to, co se stalo,“ přiznala teď Olga Menzelová.

Herec v listopadu 2017 zkolaboval a musel být převezen do nemocnice poté, co ho Olga našla doma ležet bezvládného na zemi. Z klimatizace v letadle se zřejmě nakazil meningokokem, lékaři mu diagnostikovali zánět mozkových blan.

Režisér musel podstoupit závažnou několikahodinové operaci mozku, po které byl uveden do umělého spánku. Téměř rok strávil v nemocnicích a různých ústavech, kde se o něj starala hromada zdravotníků. Teď už je ale opět doma, kde mu dělá společnost nejen Olga a dcery.

„Léta jsem tomu vůbec nevěřila a říkala jsem si, že všechno zvládnu. To, že do určité míry ovlivňuji jeho osud, je nezpochybnitelné, protože kdybych nefungovala tak, jak funguji, Jirka by tady už nebyl. Ale myslím, že určitým skutečnostem se v životě nevyhneme," řekla magazínu Sedmička česká producentka.

Přesto prý dlouho nevěřila, že se věštba známé herečky vyplní. „Často jsem na to proroctví Heleny myslela a říkala jsem si, že teď už je Jirkovi osmdesát, nic se nestalo, pořád je jako jura. Jirka byl na svůj věk mimořádně fyzicky i psychicky zdatný,"dodává Olga s tím, že osud nejde obejít.

Témata: Olga Menzelová Jiří Menzel Helena Růžičková