Rána pro fanoušky Ulice! Stěžejní postava řekla sbohem! Vrátí se někdy?

Patricie Solaříková 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. ledna 2019 9:07

To, čeho se všichni fanoušci populárního seriálu Ulice báli, se stalo skutečností. Jak už server stars24.cz informoval, herečka Patricie Solaříková, která se na seriálu podílela neuvěřitelných 13 let, v něm nyní skončila. Nadobro?

Po třinácti letech Patricie Solaříková jakožto Tereza Jordánová v seriálu Ulice skončila. Pro mnoho fanoušků to je velká změna, neboť jim Patricie přirostla k srdci už jako malá školačka. 

Nejen v seriálu ale dospěla a rozhodla se pro další životní krok. "Dospěla jsem do fáze, kdy už jsem nemohla. Jsem ráda, že jsme se se scénáristy přátelsky domluvili, že mě nenechali umřít, že jen odjíždím. Takže kdybychom to náhodou v budoucnosti chtěli znovu otevřít, tak ta možnost je," popsala herečka ve Snídani s Novou.

Natáčení skončilo před dvěma měsíci a jak sama říká, užívá si nyní svobodu. Nevylučuje ale, že se do seriálu jednou nevrátí. Jestli to potrvá rok, dva, nebo třeba nikdy, ale zatím neví.

"Jsem nesmírně vděčná za všechno, co mi Ulice za ta léta dala. Vždycky byla, je a bude důležitou součástí mého života. Ale po 13 letech jsem už cítila, že je na čase, jít dál. Věřím, že mě pochopíte a že si i někteří z vás rádi od Terezky Jordánový/Kučerový odpočinou ? i já jsem to potřebovala," uvedla tomu solaříková.

Témata: Patricie Solaříková seriál Ulice