Trapas oblíbené herečky! Tohle se jí stalo přímo při natáčení Ulice!

Anna Kadeřávková 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. ledna 2019 11:35

Herectví rozhodně není lehké řemeslo. Své o tom ví i Anna Kadeřávková, kterou se mohou lidé vidět každý večer v seriálu Ulice. Herečka, kterou trápí dlouhodobé zdravotní problémy, na sebe práskla, že dokonce byla tak unavená, že usnula přímo na natáčení!

Anna patří k těm celebritám, které jsou denně v kontaktu s fanoušky. Jenže v posledních dnech toho tolik nezvládá. „Já teď fakt furt buď točím nebo spím,“ přiznala mladá herečka, která nedávno opět naskočila do divácky oblíbeného seriálu Ulice. Její Rozina se totiž po letech vrátila z USA.

Vzhledem k divokému tempu a faktu, že je její tělo oslabeno zákeřnou boreliózou, to ale pro ni rozhodně není snadné! „Dneska jsem usnula na place a budil mě režisér…, Takže jsem dokonce zvládla obojí najednou, bože!“ přiznala vysmátá Anička.

„Fakt jsem byla KO. Posledních pár dní mi na komunikaci s váma nezbývá čas ani energie,“ omlouvá se krásná herečka svým fanouškům. A že jich má opravdu hodně! Na facebooku ji sleduje více než 68 tisíc lidí instagramu dokonce 256 tisíc lidí! 

Anička je poslední dobou v jednom kole. Kromě Ulice natáčela také třeba novou vánoční pohádku Kouzelník Žito. V anketě Czech Blog Awards 2017 byla zvolena jako třetí nejvlivnější člověk českého instagramu a podle statistik ji Forbes ve stejném roce označil za 70. nejvlivnějšího Čecha na sociálních sítích. 

Témata: Anna Kadeřávková seriál Ulice