To jsou ale kukadla! Poznáte slavnou zpěvačku? Za ty roky se vůbec nezměnila!

Ilona Csáková v dětství 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. ledna 2019 9:44

Velké tmavé oči a úsměv na tváři. Poznali jste na fotce populární českou zpěvačku? Prozradíme, že se věnuje i muzikálům a že si zahrála i nejznámější egyptskou královnu!

Ilony měly před pár dny svátek. Zpěvačka Ilona Csáková při té příležitosti vytáhla jednu fotku z archivu. „Všem malým i velkým Ilonkám přeji dnes všechno nejlepší k svátku,“ napsala ke své fotce z dětství.

Své fanoušky snímkem z dětství pobavila. Kromě přáníček se pod fotkou objevila řada komentářů, podle kterých se Csáková téměř nezměnila! „Vypadáte podle fotky z dětství pořád stejně. Pořád stejný krásný velký kukadla,“ napsala Iloně třeba paní Hanka.

Ilona chtěla být zpěvačkou už odmalička, zpívala ve sboru a hrála na kytaru. V roce 1985 se zúčastnila své první pěvecké soutěže. Na okresním kole soutěže Mladá píseň v Litvínově s vlastní písní vybojovala první místo.

Ještě před revolucí se stala zpěvačkou kapely Laura a její tygři, na sólovou dráhu se pak dala v roce 1993. Od té doby vydala 11 sólových alb, koncertuje a objevuje se i v muzikálech jako je Kleopatra, Tři mušketýři, Golem nebo Kat Mydlář. Bodovala také v soutěži Český slavík, třikrát skončila druhá a jednou třetí.

Témata: Ilona Csáková