Letí to! Kráska Zuzana Norisová oslaví čtyřicetiny

Zuzana Norisová 17

Autor: ČTK, stars24.cz

23. ledna 2019 6:16 | Aktualizováno: 23. ledna 2019 11:27

Slovenská herečka a zpěvačka Zuzana Norisová, která 24. ledna oslaví čtyřicetiny, je mladší sestrou herečky a zpěvačky Soni Norisové. Do diváckého povědomí se dostala v roce 2001, kdy zazářila jako Tereza v úspěšném filmovém muzikálu Rebelové.

Norisová pochází z Malacek, vystudovala bratislavskou konzervatoř, hostovala v Divadle Andreja Bagara v Nitře a hrála v muzikálu Malá nočná hudba ve Slovenském národním divadle. V 19 letech odešla kvůli muzikálu Pomáda do Prahy, kde poté 13 let žila.

Účinkovala v muzikálech (Pomáda, Kleopatra, Tři mušketýři, Angelika) a v seriálech (například Strážce duší, Letiště, Soukromé pasti, Přešlapy, Dokonalý svět, Vinaři II, Život a doba soudce A. K.). Hrála třeba ve filmech Milenci a vrazi, Tři bratři či Hodinový manžel.

Před šesti lety se přestěhovala zpátky na Slovensko, působí například v Radošínském naivním divadle v Bratislavě či v televizi v seriálech Milenky a Prázdniny.

Jejím přítelem je slovenský herec Ondřej Kovaľ, mají spolu dceru Julii.

V roce 2008 účinkovala v třetí řadě soutěže StarDance...když hvězdy tančí, v níž nakonec skončila na druhé příčce. Každý den cvičí pět Tibeťanů, ráda čte, chodí do přírody a spí.

Témata: Zuzana Norisová výročí