Patrasová se tváří, jako by se nic nestalo! Jenže Češi jí její nehodu dávají pořádně sežrat!

Dagmar Patrasová se snaží dělat, že se nic nestalo. Ale Češi jí její nehodu pořád připomínají! 13

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

22. ledna 2019 11:14

Od nehody Dagmar Patrasová (62) už uplynulo pár týdnů, poprask ale stále neutichá. Herečka se sice pokouší na vše zapomenout, jenže Češi její alkoholovou eskapádu stále připomínají!

Patrasová na konci prosince bourala. Následně se ukázalo, že před nehodou pila a že měla 2,5 promile! Herečka nejprve zatloukala, nakonec ale kápla božskou a přiznala, že pila už večer před nehodou a že toho měla opravdu hodně! Důvodem prý bylo chování jejího manžela Felixe Slováčka.

Jak se ale zdá, Dáda už vše hodila za hlavu. Na sociálních sítích zveřejňuje příspěvky, ve kterých o nehodě mlčí. Jenže Češi tak snadno nezapomínají – a vše jí dávají pořádně sežrat! A tak když zveřejnila video, na kterém se prochází po Karlově mostě a nad hlavou jí létají racci, pořádně se na ni sesypali.

„Taky jste se cítila volně jako ptáci?“ rýpnul si do ní jeden z diskutujících nad fotkou Patrasové. „Ten kožich bude asi norek, ne?,“ přisadil si jiný. Norek se totiž často používá jako synonymum pro alkoholika a ochmelku!

Další vidí na tom, že Dáda nemůže řídit, i něco pozitivního. „Jak teď musí chodit pěšky, tak má figuru jak modelka,“ pochválil ji jeden z fanoušků. „Chudák Dáda. Co jinýho jí zbývá, když jezdit nemůže,“ posteskla si Terka.

Další ji ocenili za to, že se po tom všem nebojí vidět mezi lidi. „Dádo, vy jste vskutku nejlepší celebrita. Obdiv za odvahu jít mezi lidi a užívat si života,“ nešetří chválou Dominik. Jak se ale udá, fanoušek zapomíná, že Patrasová se po nehodě několik dní skrývala a nechtěla nic komentovat!

Témata: Dagmar Patrasová