Nefungují mi nohy! Honza Musil přiznal, že možná už nikdy nebude chodit!

Jan Musil dál zůstává v nemocnici 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. ledna 2019 10:26

Moderátor Jan Musil je po nešťastném pádu ze žebříku pořád v nemocnici. Prožívá neuvěřitelné bolesti, a to jak fyzické, tak psychické. Připouští si totiž, že už možná nikdy nebude chodit.

Vše se odehrálo 21. prosince, média se o incidentu ale dozvěděla až mnohem později. Moderátor spadl ze žebříku v garáži, následkem čehož si přerazil páteř, zlomil devět žeber a propíchnul plíci.

Okamžitě byl ve vážném stavu převezen do nemocnice, kde podstoupil operaci rozdrcených obratlů. Lékaři mu také museli obnovit plicní činnost a nyní je upoután na lůžko.

Jeho prognóza je ale nejistá. Doktoři zatím nechtějí nic moc říct, a tak se moderátor novinky dozví až zhruba za tři týdny, až se poprvé zkusí posadit.

"Momentálně si sednout vůbec nemůžu - a to nemluvím o tom, že mi nefungují nohy," řekl Sedmičce moderátor s tím, že se pokouší cvičit, ale je to velmi bolestivé.

Přiznává, že po pádu už možná nikdy nebude chodit. "Není to žádná nadsázka. Ono to může vypadat, že to bude dobrý, ale to, že se třeba člověk časem postaví, když se drží nějaké tyče, ještě neznamená, že se rozejde," uvedl.

Témata: Jan Musil