Odhaleno! Kolik vydělávala Iveta Bartošová? Byla prý blbá a okradli ji!

Iveta Bartošová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. ledna 2019 11:40

Zesnulá zpěvačka Iveta Bartošová byla podle své mámy Svatavy "hodná a blbá". Několikrát se jí svěřila s tím, že jí okradli, a jednou dokonce o milion. Matka slavné zpěvačky to uvedla v knize Má dcera Iveta, která je k dostání na pultech knihkupectví.

Iveta měla podle své mámy problém s penězi. "Neuměla šetřit a byla štědrá, tak všem dávala dary. Dokonce mi tvrdila, že když má koncert a zaplatí všechny kteří se na něm podílejí, tak na tom ještě prodělá. Řekla mi to v době, kdy ještě nepila. Prý dostane 70 tisíc za koncert a když všechny zaplatí, tak jí nic nezbude. Kolikrát prý ještě musela doplácet ze svého. Nechápala jsem, z čeho žila," uvedla její máma.

Údajně byla prý také několikrát okradena, jestli je to pravda ale Svatava neví. "Jednou mi řekla, že ji okradl Dvořák (Pavel, pozn. red.), podruhé mi tvrdila, že prý ji Barták (hudební skladatel Zdeněk, pozn. red.) okradl o milion. Netuším, kdo ji okradl a co je pravda a co si vymyslela," dodává maminka Ivety v knize, kterou serveru stars24.cz poskytlo nakladatelství.

Paní Svatava se v Ivetě nevyznala. Dobře jí znala do 18, než odešla do Prahy. "Byla perfektní. Milá, hodná, důvěřivá. (...) Měla takovou povahu. Byla prostě hodná a blbá, každému naletěla a nechala se oblbnout," svěřila se.

Takoví lidé to většinou ve světě celebrit nemají lehké a Bartošová do něj nezapadala, což si ostatně myslí i její máma. "Showbyznys ji pokazil. Myslím si, že do něj nepatřila," tvrdí s tím, že cokoliv jiného by pro ni bylo lepší. Možná i to byl nakonec důvod, proč si vzala život.

Podle Svatavy je totiž možné, že alkoholismus v ní probudil právě stres, nevyspání a vyčerpání, který ve světě showbyznysu denně zažívala. "Navíc neměla žádné soukromí," dodala s tím, že se pár týdnů před smrtí jí Iveta řekla, že jej neměla už 30 let.

Témata: Iveta Bartošová