Poznali jste slavnou českou herečku? V mládí se proslavila pikantními scénami!

Markéta Hrubešová se pochlubila 30 let starou fotkou 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. ledna 2019 10:00

Na konci pracovního týdne jsme pro vás opět připravili malou anketu. A můžeme říci, že jste opět uspěli! Většina z vás správně tipovala, že onou sladkou zrzkou na fotce, která byla pořízena před 30 lety, je opravdu Markéta Hrubešová!

Herečka svou archivní fotku zveřejnila v rámci výzvy „#10yearchallenge“, při které lidé zveřejňují své deset let staré fotografie. Jenže podle Markéty je 10 let příliš blízká minulost a tak šla mnohem dál!

„Připadá mi to vlastně jako včera. A tak jsem se rozhodla jít proti proudu. Být tak trochu rebelka. Co byste řekli na takovou #30yearschallenge? Chápuu, že někteří mohli být ještě na houbách, nicméně jsem zvědavá, jestli se někdo přidá,“ vzkázala svým fanouškům Hrubešová.

Herečka se proslavila díky rolí ve filmu Oznamuje se láskám vašim, kde hrála po boku Lukáše Vaculíka. Právě v tomto filmu jako teenagerka se souhlasem rodičů natočila několik erotických scén. Kromě herectví využila svůj půvab a atraktivní vzhled zrzky a pracovala také jako fotomodelka.

Markétě se v roce 2005 se jí narodila dcera Christel Lilly Kraus. Dne 20. července 2007 se provdala za svého dlouholetého partnera, fotografa Davida Krause.

Vedle herectví má Markéta Hrubešová ještě jednu velkou vášeň, a tou je vaření. Ačkoliv nenašla vůli otevřít vlastní restauraci, vydala v poslední době několik kuchařek. Objíždí také různé gastrofestivaly. Jídlo se často objevuje také na jejím Instagramu – stejně jako fotky z všemožných kuchařských akcí.

Témata: Markéta Hrubešová