Šok pro diváky Ulice: Oblíbená postava končí! Už se nebudeme dívat, zlobí se fanoušci

Patricie Solaříková a Matouš Ruml 14

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

18. ledna 2019 14:02

To, čeho se diváci nejvíce báli, se opravdu stalo! Herečka Patricie Solaříková končí v divácky oblíbeném seriálu Ulice! A přestože děj seriálu tento odchod naznačoval, diváci jsou z něj velmi zklamaní!

Solaříková konečně promluvila o své budoucnosti v seriálu Ulice. „Po dvou měsících vám konečně můžu odpovědět na tolik kladenou otázku. Ano, končím v Ulici,“ přiznala Patricie, která jakožto učitelka Tereza v posledních dílech řešila dilema, zda a kdy se odstěhovat za svým manželem Davidem Kučerou v podání Matěje Rumla do Rakouska.

„Po 13 letech jsem si řekla, že “v nejlepším se má přestat”. Tím myslím své nejlepší, nejlepší “Terezy”. Jsem nesmírně vděčná za všechno, co mi Ulice za ta léta dala. Vždycky byla, je a bude důležitou součástí mého života,“ vzkázala svým věrným fanouškům Solaříková, která v seriálu začínala jakožto teenager. Tereza patřila k jedněm z mála postav, které se v seriálu objevují od začátku. 

Patricie dodává, že už cítila, že je na čase jít dál. „Věřím, že mě pochopíte a že si i někteří z vás rádi od Terezky Jordánový/Kučerový odpočinou. I já jsem to potřebovala,“ dodala herečka s tím, že rozhodnutí skončit v seriálu učinila sama.

Fanoušci z jejího rozhodnutí rozhodně nadšeni nejsou, Pod Patriciiným příspěvkem se shodují, že je to velká škoda. „Tak to se na Ulici přestanu dívat,“ truchlí zklamaná Zuzka. „Ulice bude mnohem smutnější,“ přidala se Adel.

Většina z nich přesto rozhodnutí herečky chápe. „Chápu Vás, ale víte, že Ulice bez Vás už nebude Ulice?“ napsal jí jeden z diváků. „Budete nám strašně chybět... Ať se vám daří,“ vzkázal další.

Témata: Patricie Solaříková seriál Ulice