Proč se Dáda Patrasová před nehodou tak zřídila? Může za to Felix a tahle fotka!

Lucie Gelemová,a Felix Slováček 17

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

18. ledna 2019 13:13

Zpěvačka Dagmar Patrasová (62) po mnoha dnech zatloukání přiznala, že před prosincovou nehodou opravdu pila. Nadýchala 2,5 promile! Teď také přiznala, proč vlastně po lahvi sáhla!

Dáda připustila, že se 2,5 promile alkoholu v její krvi neobjevilo jen tak náhodou. „Ano, pila jsem. A přiznávám, že jsem pila hodně,“ přiznala pro týdeník Sedmička s tím, že si večer před jízdou pořádně přihnula a do rána prostě alkohol nestihl vyprchat.

Po dnech zapírání si teď sype popel na hlavu a tvrdí, že to byla jedna z největších pitomostí, které kdy udělala. „Nevím, jak mě mohlo napadnout řídit po flámu," kaje se herečka.

A proč vlastně tolik pila? Prý za to může její manžel Felix Slováček (75)! Právě s ním a dětmi Dáda strávila krásný Štědrý den. Jenže pak přišel šok!

Felix se nejprve choval velmi mile. „Dal mi dárky, choval se ke mně moc hezky a říkal mi nádherné věci. Pochopila jsem z toho, že se s Gelemovou rozešel a chce se vrátit,“ prozradila Patrasová.

Z toho samozřejmě měla radost – přece jen je to ještě její manžel! Záhy ale dostala ledovou sprchu! „O pár hodin později mi někdo poslal fotografii, jak se svou milenkou stojí u vánočního stromu v jejích rodných Budějovicích,“ postěžovala si Dáda. Gelemová navíc fotku nahrála na sociální sítě, takže ji neviděla jen Patrasová, ale i tisíce dalších lidí!

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček Lucie Gelemová