Poznáte slavnou Češku? Tahle vypadala před třiceti lety!

Poznáte známou herečku, která se pochlubila 30 let starou fotkou?

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. ledna 2019 12:09

Sociálními sítěmi se jako lavina šíří výzva #10yearchallenge, při které lidé zveřejňují fotografie sebe před deseti lety. O snímky z roku 2009 se podělila i celá řada českých osobností. Některé ale zašly ještě dál! Jedna herečka dokonce zabrousila do doby před třiceti lety! Poznali byste ji?

Žena, jejíž jméno hledáme, se věnovala a i dnes věnuje modelingu, herectví i moderování. Narodila se v roce 1972. V mládí ji bavil balet, který ale později vyměnila za Dismanův dětský soubor. Chtěla umět cizí jazyky a tak studovala Základní školu s rozšířenou jazykovou výukou.

Její další kroky vedly na Státní konzervatoř v Praze. Krátce působila ve Východočeském divadle v Pardubicích., pak to ale zkoušela spíše na volné noze. V posledních letech je k vidění v divadle Skelet Pavla Trávníčka.

V televizi se objevuje již od dětství. Vidět jste ji mohli v pohádce O ptáku Ohniváku a filmu Modré z nebe. Když jí bylo 16 let, objevila se v milostném dramatu, jehož jméno vám ale neprozradíme. Pikantní ovšem je, že se v tomto snímku svlékla úplně do naha. Scénku režisér samozřejmě konzultoval s jejími rodiči a ti jí to povolili.

Objevila se i v řadě seriálů, většinou ale ztvárnila spíše epizodní role. Před pár lety se nějakou dobu objevovala, třeba v nekonečném seriálu Ulice. Z filmů, ve kterých si zahrála, jmenujme snímky Příliš hlučná samota, Golet v údolí nebo sérii o básnících. Zatím naposledy jsme ji mohli vidět ve filmu Milada.

Tušíte už, o kom je řeč? Nebo jste českou herečku, kterou proslavily charakteristické zrzavé vlasy, poznali na fotce? Správnou odpověď vám brzy prozradíme!

Témata: anketa Markéta Hrubešová