Zmrzačený Jan Musil poprvé promluvil o svém pádu: Ta setina vteřiny vám změní život!

Jan Musil dál zůstává v nemocnici 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. ledna 2019 14:57

Celou zemi šokovala zpráva, že moderátor Jan Musil možná skončí na vozíku! Vánoce i novoroční oslavy Honza strávil v nemocnici, po nešťastném pádu ze žebříku si propíchl plíci, zlomil páteř a mnoho žeber a musel prodělat dvě operace. Jak se ale zdá, ze všeho už se oklepal, dokonce mluví o návratu do práce!

Ještě před pár dny Honza nebyl schopen odepisovat fanouškům a tak se o jeho sociální sítě staral jeho partner Jakub, který za něj například psal aktuální informace o stavu moderátora. Kvůli tomu, že si při pádu propíchl plíci, se Honzovi navíc těžce dýchalo a tak se mu špatně komunikovalo.

Zdá se ale, že teď už je mu mnohem lépe. Po řadě fotek se na jeho facebooku objevilo i první video video, které na mobil natočil Jakub a na kterém už moderátor bez větších obtíží hovoří ke svým podporovatelům!

Moderátor poděkoval za podporu a přiznal, že v době, kdy své zranění ještě před veřejností tajil, nečekal, že se zvedne taková vlna solidarity a podpory. „Opravdu se to stalo 21. prosince. Je to přesně ta setina vteřiny, která vám změní život, kdy stoupnete na žebřík a jdete se pro květináč a ono vám to podjede.. A následky už potom všichni znáte,“ vypráví Honza.

„To, že se snažím, aby to všechno fungovalo a abych se zase dostal zpátky rychle do procesu – tak ti z vás, kteří mě aspoň trochu znáte, tak víte, že pracuju hrozně rád. Takže se budu snažit vrátit co možná nejrychleji," vysvětluje moderátor. 

Mluví sice o návratu do práce, teď má ale před sebou ještě náročnou léčbu a rehabilitace. „Ještě mě čeká pár lékařských úkonů, nějaká ta operace, tak mi musíte držet pěsti. Dvě mám zatím za sebou a co mě čeká do budoucna, to vám budu postupně říkat," slíbil Musil. 

Témata: Jan Musil