Na koncertu Zagorové létalo vzduchem pivo, schytal to i Margita. Byl to snad propadák?

Štefan Margita a Hana Zagorová v Londýně 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. ledna 2019 15:38

Pivo teklo proudem, ale i po zemi a těle Štefana Margity. Manžel Hany Zagorové to na jejím prosincovém koncertě v Lucerně pěkně schytal, odvahu o tom promluvit sebral až po měsíci. Co všechno ze zákulisí prozradil?

Každoroční koncert Hany Zagorové v pražské Lucerně se odehrál už v prosinci a byl opět beznadějně vyprodaný. Slavná zpěvačka se svým manželem Štefanem Margitou sdělili své zážitky z něj až nyní.

Zagorová Lucernu vyprodala již po sedmadvacáté a na oslavu teklo pivo proudem. Na vlastní kůži to pocítil právě Margita, který se se svými pocity svěřil týdeníku Sedmička. „Polili mě pivem a dostal jsem několik ran do hlavy,“ popsal známý operní pěvec atmosféru.

Ta připomínala spíš rockový koncert. „Ve chvíli, kdy Hanka začne zpívat, lidi se nahrnou úplně dopředu,“ popisuje chování publika Margita, který se stal jeho „obětí“. Nikomu to ale nemá za zlé. „Všechno jim to odpustíte, protože je skvělé, že je tam tolik mladých lidí, a já konstatuju každý rok, že je jich v Lucerně víc a víc,“ tvrdí zpěvaččin manžel.

„Myslím, že za chvíli tam budou mimina, která dámy budou po čas Hančina koncertu kojit a zároveň učit texty těch písní,“ dodal s jistou dávkou nadsázky evidentně pobavený Margita.

O propadák tedy rozhodně nešlo, sám Margita označil loňskou Lucernu za úspěšnou. Už teď nikdo nepochybuje o tom, že Hana Zagorová vyprodá slavný pražský sál i letos. Snad se to tentokrát obejde i bez šrámů na těle jejího manžela.

Témata: štefan margita Hana Zagorová Velký sál Lucerna