Těsně před výročím exmanželovy smrti si Vendula Pizingerová vyslechla nelichotivá slova!

Vendula Pizingerová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. ledna 2019 13:03

Jen jedenáct dní zbývá do výročí tragické smrti hudebního skladatele Karla Svobody, přesto si jeho tehdejší manželka Vendula Pizingerová vyslechla nelichotivá slova. Navíc přímo v kruhu rodinném!

Za co si Vendula Pizingerová, dříve Svobodová, vyslechla ona nelichotivá slova? Kvůli své váze, která se prý následkem vánočních i novoročních oslav plných dobrého jídla a pití o nějaké to kilo zvedla. Když pak známá ambasadorka Kapky naděje vyrazila na nákupy, zjistila, že má zásadní problém.

„Koupila jsem si nový kalhoty a pochopila, že už v tom esku není víc místa,“ napsala Pizingerová na svém instagramovém profilu. Sama dodala, že jisté změny si všiml i její současný manžel Josef. „Do toho mi muž říká buřtíku. Asi se něco děje,“ doprovodila příspěvek úsměvným komentářem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Jo! Otik na pasu. Jeste na ty fotce silham! Jeste ne hlady ale to prijde?Tak uz to prislo i na mne?‍♀️??‍♀️ je nutne se zbavit predvanocnih, vanocnich, silvestrovskych a ponovorocnich petikilecek? koupila jsem si novy kalhoty a jsem pochopila ze uz v tom esku neni vic mista??do toho mi muz rika burtiku. Asi se neco deje? tak nemuzu delat ze nic?nejsem nejak schopna se nastartovat do rezimu jdu se rano trochu hejbnout?‍♀️ no clovek se musi po 40 rozhodnout jestli zadek nebo oblicej:) jiste ze o brichu neni rec! Asi by jsem mela zase udelat vyzvu na @kapka_nadeje o brisni pekac! Aby mne hanba donutila?ale kdyz ja tak miluju chleba s maslem❤️ no a ten do ketozy a zdrave stravy nepatri??? #otik#silhavka#cvicenka

Příspěvek sdílený Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova), Led 15, 2019 v 8:25 PST

Vendula se tedy rozhodla se sebou něco udělat, ale připustila, že začátky bývají vždycky nejtěžší. „Nějak nejsem schopná se nastartovat do režimu,“ konstatuje bývalá manželka slavného hudebního skladatele Karla Svobody.

Svůj jídelníček však měnit nehodlá, protože nechce přijít o své oblíbené pochutiny. Přitom nejde o žádné speciality, ale obyčejný krajíc chleba s máslem. „No a ten do ketózy a zdravé stravy nepatří,“ dodala.

Pizingerová nezapomněla připojit ani fotografii, na které je se sluchátky v uších uprostřed fitness centra. „Otík na pásu. Ještě na tý fotce šilhám,“ připodobnila se sama Vendula ke slavné postavě z filmového hitu Vesničko má středisková.

Ještě v lednu čeká Vendulu Pizingerovou jedno nepříjemné výročí. 28. ledna to bude již 12 let, co svět dobrovolně opustil její tehdejší manžel Karel Svoboda. Autora mnoha známých hitů Karla Gotta si nezapomeneme připomenout s ní.

Témata: Vendula Pizingerová Karel Svoboda (skladatel)