Zákeřná rakovina: Zdravotní stav Václava Postráneckého se zhoršil!

Václav Postránecký

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. ledna 2019 9:29

Herec Václav Postránecký se musel kvůli vážné nemoci stáhnout do ústraní. Přesto to vypadalo, že zhoubnou rakovinu porazil. Jenže jak se zdá, opak je pravdou!

Když Postránecký svou nemoc veřejně oznámil, jedním dechem dodával, že hodlá pokračovat v práci. Brzy se ale ukázalo, že to je nad jeho síly a tak se raději stáhl. V seriálu Krejzovi, který natáčel, jej vystřídal herec Oldřich Navrátil.

„Pan Postránecký byl statečný, ale čím dál hůř si pamatoval texty, až se z jeho postavy stala téměř němá role. I proto on sám poté požádal, aby mohl seriál opustit,“ sdělil Expresu zdroj z okolí legendárního herce.

Postránecký přitom nejprve netušil, co mu vlastně je. Když se projevily první příznaky, myslel si, že jde jen o chřipku. ještě nedávno to vypadalo, že se mu daří boj se zákeřnou nemocí zvládat, jenže pravda je zřejmě jiná! Podle informací Expresu se měl zdravotní stav oblíbeného herce dramaticky zhoršit.

Na začátku prosince herec sice přiznal, že se nemůže hýbat, byl ale optimistický a těšil se na vánoční svátky v rodinném kruhu. Jenže na konci roku ale měl přijít nečekaný zvrat. Zdravotní stav oblíbeného herce se údajně razantně zhoršil!

Hercova manažerka Michaela Flenerová o stavu herce informovala jen v obecnější rovině. „S panem Postráneckým jsem mluvila o Vánocích a naposledy před týdnem. Jeho stav vyžaduje být v pokračující péči, jak domácí, tak i lékařské. Chce to další čas a hlavně aby měl Václav klid,“ řekla Expresu.

Témata: Václav Postránecký