Josefína za školou! Co na to asi říká milující otec Tomáš Klus?

Tomáš Klus s manželkou Tamarou 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. ledna 2019 8:51

Děti Tomáše Kluse jsou často předmětem kontroverzí, ať už jde o jejich neobvyklá křestní jména, nebo něco docela jiného. Třeba docházku do školy, se kterou to, jak přiznala jeho manželka, není nijak slavné.

Tamara Klusová předevčírem na Instagramu přiznala, že z jejich prvorozené dcery Josefíny je občas záškolačka. „I když jsme s docházkou do školky celkem průseráři, úterky vynecháváme málo,“ vzkazuje manželka známého písničkáře.

Ptáte se, proč zrovna úterky? „Úterý jsou ve školce snů koně,“ popisuje důvody Tamara Klusová a dodává, že pro nejstarší dceru je to nejoblíbenější den v týdnu.

„Díky – naše nejlepší školko v lese. Kéž je takových co nejvíce,“ popřála závěrem Klusová a spustila lavinu dotazů fanoušků. Přítomné dámy třeba zajímalo, kde se tato školka nachází. „Holky, nezlobte se, ale nechci to říkat,“ odpověděla Tamara.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Josefína a její nejoblíbenější den v týdnu. Úterý jsou ve školce snů koně. A i když jsme s docházkou do školky celkem průseráři, úterky vynecháváme málo! Díky - naše nejlepsi školko v lese. Kéž je takových co nejvíce. #koně #josefinynejvetsivasen

Příspěvek sdílený Tamitadyje (@tamara_klusova), Led 15, 2019 v 10:11 PST

Tomáš Klus má se svojí manželkou již tři děti s velmi neobvyklými jmény, Josefínu doplňuje Alfréd a Jenovéfa. Sám populární zpěvák a Zlatý slavík z roku 2012 poslal na toto téma srdceryvný vzkaz přes sociální sítě.

„S prvním přišlo poznání, že jsem schopen daleko hlubší lásky, než té, která srdce sytí. S druhým, že láska se nedělí, ale násobí a je s ní lepší bytí. A třetí mě učí, svou obrovskou náručí, lásku nedělit na druhy, ale zaprvý ji mít vždy pro druhý,“ vzkázal Klus. Zároveň by měl dávat pozor, aby jeho děti řádně plnily školní docházku.

Témata: Tamara Klusová Tomáš Klus Hudba