Kazmu okradli. A šlo o život! Dohnala ho jeho minulost?

Kamil Bartošek alias Kazma

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. ledna 2019 13:49

Kamil Bartošek alias Kazma rád provokuje, ale odvetě od „poškozených“ se zatím vyhýbal. Osud si s ním tedy rozhodl pohrát docela jinak. A šlo o život! Na dovolené v Malajsii se totiž společně se svou přítelkyní Andreou Kalousovou stal obětí trestného činu.

„Tak už nás přepadli a okradli. Na ulici, za bílého dne k nám za jízdy přijel frajer na motorce a vytrhnul Andrejce náš jediný mobil, kterým mě zrovna v tu chvíli navigovala z ruky. Malá tahanice, krátká honička na motorkách,“ popisoval inkriminovanou situaci na svém Instagramu Kazma.

Ještě detailnější popis nezáviděníhodné situace přinesla jeho přítelkyně Andrea Kalousová. „Kamča řídil a seběhlo se to tak rychle, že nestihl v první chvíli ani zaregistrovat, co se za ním děje. Periferně viděl, že je někdo hodně blízko a když jsem začala křičet, myslel si, že do nás narazil. Až když se mu podařilo vytrhnout mi ho z ruky, tak křičím, že mi ukradl mobil,“ píše modelka na svém profilu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Tak už nás i přepadli a okradli. Na ulici, za bílého dne k nám za jízdy přijel frajer na motorce a vytrhnul Andrejce náš jediný mobil, kterým mě zrovna v tu chvíli navigovala z ruky. Malá tahanice, krátka honička na motorkách - celý přiběh najdete u mě ve Stories. Naštěstí se nám nic nestalo. Ale zajímavá to zkušenost. Stačí jeden krátký moment a svět kolem vás se rychle změní. Najednou jsou všichni potencionální nepřátelé. Zvláštní - strach funguje. Naštěstí vím, že to je jen ta iluze. Svět je v pořádku a dobrých a krásný lidí je v něm pořád naprostá většina. Byli jsme jen ve špatnou chvíli na špatném místě. Třeba za ten iPhone nakrmí rodinu. #theworldisyours

Příspěvek sdílený Kazma Kazmitch (@kazma_kazmitch), Led 13, 2019 v 6:54 PST

„V ten moment to Kamčovi došlo, šlápnul na to a vyrazili jsme plnou parou za ním, projel křižovatku na červenou, my za ním... chvíli jsme ho honili, ale nebyla šance ho v místním provozu chytit a každá vteřina té honičky byla o život,“ popisuje Andrea (ne)šťastné rozuzlení celé situace. „Naštěstí se nám nic nestalo,“ dodává známý performer Kazma.

Jeho milá naopak připustila, že jí celá situace dost poznamenala. „Chtělo se mi brečet, ale ani to mi z toho šoku nešlo. Byla jsem pak ten den trochu v panice z kolemjdoucích. Jak kdyby mě opustila víra v dobré lidi a v každým jsem viděla potenciálního zloděje,“ povzdechla si Kalousová.

Zdá se však, že teď už jsou oba zpátky v dobrém rozmaru, naznačují to fotografie na sociální síti Instagram. S vyhlídkou na čajová pole společně usrkávají místní výborný čaj 

Témata: Kamil Bartošek alias Kazma Andrea Kalousová Malajsie